perjantai 28. joulukuuta 2018

Jouluisen lakkauskilpailun tulokset

Joulukalenteri on nyt ohi ja samontein ensimmäisestä luukusta paljastunut lakkauskilpailu on päättynyt. Alunperin tarkoituksena oli pitää äänestys osallistujien kesken, mutta koska osallistujia oli vain kaksi, otin päätäntä vallan itselleni ja palkitsen molemmat osallistujat - tulos oli siis tasapeli. Palkinnot ovat keskenään hieman erilaiset, mutta sisältävät samanlaiset asiat. Palkinnot sisältävät mm. luomiväripaletit, kynsilakat ja kynsikoristeita.

Hanna/Yue

 Aino

Onnea ''voittajille'' ja kiitos osallistumisesta ♥

8 kommenttia:

 1. Voi hitsi, kun ei ollut enemmän osallistujia. Onko kynsiharrastus menettänyt suosiotaan? Itse kun en viimeseen vuoteen oo seurannut kynsimaailmaa hirveästi niin oon vähän pihalla.
  Mutta kiitos sulle hirveästi kisan järjestämisestä. <3 Oli tosi inspiroivaa ja jännittävää lähteä taas pitkästä aikaa kisailemaan. Hauska kun meidän lakkauksissa oli vielä samankaltainen ideakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilmeisesti ihmisillä on nykyään niin kiire ettei ole aikaa osallistua tämmöisiin pieneen kisoihin. Tai sitten pitäisi jotenkin muuttaa kaavaa, osallistuminen instassa/facessa. Kiitos osallistumisesta ja onnea vielä! :)

   Poista
 2. Ihme, kun ei tullu osallistumisia enempää :o Onkohan ihmisillä ollu kiire näin joulun alla? No mutta, kiitos kun järjestit tällaisen kilpailun, mulla ainakin oli hauskaa noita kynsiä tehdessä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilmeisesti on ollut kiirettä, en muuta syytä keksi. :/ kiva kun osallistuit!

   Poista
 3. Voi niitä aikoja, kun itsekin tuli osallistuttua ja kilpailuissa saattoi olla kymmeniä kynsiä mukana. Kynsiharrastus on tosiaan kokenut harmillisen inflaation:/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä! En tiedä mitä tilanteelle voisi keksiä että harrastus puhkeaisi taas kukkaansa.

   Poista
 4. Voi ei tiesin, että unohdin jotain! Mun piti osallistua, mutta joulun alla oli niin kiire et koko juttu unohtu :/ Harmillista, että oli vain 2 osallistujaa. Joskushan lakkauskisoissa oli ihan älytön määrä lakkauksia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskon kiireen verottaneen aika monta osallistujaa pois :/

   Poista