sunnuntai 9. joulukuuta 2018

Luukku 9: Kurkistus luomiväreihin


Kynsilakat eivät suinkaan ole ainoa ''keräilynkohteeni''. Olen jotenkin mystisesti onnistunut kasvattamaan luomivärikokoelmaani aika isoksi. Suosin erityisesti paletteja, koska koen ne kätevämmiksi esimerkiksi matkustellessa. Ja no saahan niissä uusia sävyjä useamman kerralla. ;D Tilannetta hallitsee selvästi kaksi merkkiä: Essence ja Revolution make up. 
Ei liene ihme, että 6/10 käytetyimmästä paletista on Revolutionin. Tosin alla näkyvää glitterpalettia en ole vielä päässyt käyttämään. Alla olevassa kuvassa on tämän hetken ''suosikit''.  Eniten tulee käytettyä oikeassa rivissä toisena ylhäältä päin katsottuna olevaa ruskeaa palettia, koska käytän sitä myös kulmien tekemiseen. Paletit ylhäältä alas - vasemmalta oikealle:
Revolution - Re-loaded Velvet rose, Revolution - Reloaded Newtrals 2, Revolution - Reloaded Iconic fever, Revolution - Redemption palette essential mattes 2, Revolution - SophX, Essence - My shell is my castle, Essence - Rise&Shine, Nyx - Daring damsel, Nyx - Brights ja Revolution - Midas touch.
Näkyykö kuvissa tuttuja paletteja?

6 kommenttia:

 1. Oho, onpa paljon luomivärejä. Vaikka niin on kyllä mullakin. :D
  Mullakin on tuo Nyxin sateenkaaripaletti ja Essencen All About Nudes -paletti, jotka on käytetyimmät paletit mun kokoelmassa. Lisäksi löytyy Makeup Revolutionin Iconic 2 ja Mermaids Forever, joita ei tule käytettyä ihan niin usein.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on jännä että osasta muodostuu niitä suosikkeja ja muut jää taka-alalle, vaikka niissä oiskin kivoja sävyjä. :)

   Poista
 2. Aivan ihana kokoelma! Itse tykkään myös enempi paleteista, solonapit tahtoo jäädä turhan vähälle huomiolle...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan näitä kertynyt... :-D Ja onhan ne paletit siinä mielessä hyviä kun yleensä ne sävyt käy yhteen, mut soolonapeissa saa sit arpoa et löytääkö sopivia kavereita.

   Poista
 3. Mulla on myös vähän taipumusta hmh...hamstrailla luomivärejä. Onneks nämä puuteriset säilyvät pitkään:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep onneksi säilyvät! :-D vanhin on varmaan yli 10 vuotta vanha... mutta se alkaa vedellä jo viimeisiään pigmenttinsä suhteen.

   Poista