keskiviikko 12. joulukuuta 2018

Luukku 12: Lemppari ja inhokki lakatTämän kertaisesta luukusta paljastuu lakkakokoelmani helmet ja ei-niin-helmet. Helmiin olen valikoinnut lakkoja jotka miellyttävät silmää, joissa on hyvä koostumus tai joihin tartun helpoiten. Ei-niin-helmista löytyy taas lakkoja, joiden kanssa minulla on viha-rakkaussuhde joko koostumuksen, värin tai pysyvyyden kanssa. Pidän tosiaan myös näistä ei-niin-helmistä, mutta ne eivät aina ole niitä ensimmäisiä valintoja ominaisuuksiensa takia. 
Kurkataas ensin ne helmet. Skaala on hyvin yksinkertainen; pinkkiä, turkoosia ja glitteriä. Olen aivan heikkona tuommoisiin sini-vihreisiin lakkoihin ja se näkyy tässä. 
Opi - This gown needs a crown, F.U.N Lacquer - Payday, Color Club - Peace, love, polish , F.U.N Lacquer - Northern Lights (H), Kiko - 479 Pearly golden sesame, China Glaze - Pink voltage, Zoya - Bay, Dance Legend - Holydiver, F.U.N Lacquer - Cosmopolitan ja Essence - Galagtic glam.
Sitten ne päänvaivat. Nämä on joko a. vaikeasti lakattavia, b. vaikeasti poistettavia, c. liikaa kerroksia vaativia tai d. liian heikosti kynsillä kestäviä. Ihmeellinen edustus China Glazella tässä ryhmässä...
ChG - Grass is lime greener, Kiko - 481 Metallic rose, Essence - Space glam, ChG - Thistle do nicely, ChG - Exotic encounters, Dance Legend - Termo trio 1, ChG - Chillin' with my snow-mies, Kiko - 296 Meadow green, Primark - random glitter ja Zoya - Arlo.
Mikä on sinun lempparilakka ja entäs se inhokki?

2 kommenttia:

  1. Hmm, ite en oo oikeen ikinä välittäny sinivihreästä tai räikeän pinkistä. :D Mutta mielenkiintoista nähdä, minkälaisista lakoista muut tykkää. Ois kyllä tosi vaikea valita omat lempparit. Inhokeista ensimmäisenä mieleen tulee Opin Moonraker.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo Opi mahtaa olla hankala lakatava. :-D mulla vaatteet on yleensä niin harmaita ja yksvärisiä et repäsen sit aina kynsillä värikkäästi.

      Poista