tiistai 14. maaliskuuta 2023

Ikilalo Lash method

 Heippa!

Viime viikolla oli pitkästä aikaa juttua kynsistä, mutta kuten olettaa saattoi, paikkaus ei pitänyt ja nyt mennään taas hetki tynkäkynsillä. Testasin kuitenkin alkuvuonna Tiktokissa viliseviä Ikilalo lash method ripsiä ja ajattelin teille nyt sanoa muutaman sanasen niistä. Minun ripsihistoriaan ovat kuuluneet tekoripset ja satunnaiset ripsien kestotaivutukset, mutta varsinaisista ripsien pidennyksistä minulla ei ole mitään kokemusta. Ikilalon ripsiä voidaan käyttää jopa 6 päivää, ja laitoinkin ne heti kestotestiin.
Asennus tapahtuu tekoripsistä poiketen omien ripsien alapuolelle, joka kuumotti ensimmäisiä ripsitupsuja kiinnittäessä. Vastoin kaikkia odotuksiani, en onnistunut tökkäämään tupsuja silmiin. Ensimmäisten tupsujen kanssa en nostanut luomea ylöspäin, mutta huomasin asentamisen olevan helpompaa, kun ripsiraja oli hieman irti silmästä. Paketista löytyi kolmen mittaisia tupsuja, ja itse käytin tällä kertaa jokaista mittaa aloittaen lyhimmästä sisänurkkaan ja pidentäen ulkonurkkaan. Yhteensä tupsuja meni 7 per silmä, mutta hieman paremmalla asettelulla 8 olisi mahtunut ja sisänurkka ei olisi jäänyt ihan noin avoimeksi. Kun ripset oli aseteltu, niiden päälle siveltiin vielä läpinäkyvää waterproof sealeria, joka takaa pidemmän keston. Itse lisäsin sealeria melkein jokaisen pesun jälkeen, mutta hieman vähemmän olisi luultavasti riittänyt, koska kolmantena päivänä minun piti nyppiä osa pois, kun se rupesi törröttämään reunoista. Liika sealeri nappasi myös mukaansa meikkiä, jolloin loppuvaiheessa ripset näyttivät myös vähän törkyisiltä. Jouduin myös ensimmäisen yön jälkeen liimaamaan uudestaan yhden tupsun, koska en tajunnut vielä varoa unissani silmien hieromista. Ja semmoisen huomion tein, että omat ripset rupesivat loppuvaiheessa tunkemaan väleistä kun ne suoristuivat, joten niitä olisi pitäny muistaa taivuttaa joka päivä.

Ensimmäisen kokeilun haasteista huolimatta tykkäsin ripsistä! Oli ihan kiva, kun ei tarvinnut aamulla kuin kulmat laittaa ja olin valmis ulos. Mutta en jaksaisi joka viikko värkätä ripsiä uudestaan, joten loput ripset saavat odottaa esimerkiksi lomia tai jotain viikonloppureissuja.
Oletko sinä kokeillut näitä tai jotain muita ripsijuttuja?

2 kommenttia:

  1. Oon kokeillut näitä eikä ne mulla meinanneet pysyä :D Itse oon tykännyt Nakulashesin tupsuista, ne on ollut mun mielestä helpompaa laittaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En oo kuullutkaan tuosta merkistä, täytynee tutustua!

      Poista