tiistai 16. lokakuuta 2018

Glitter on glitter off

Syksyn Essencen uutuuksissa oli tällä kertaa huomioitu glitterlakkoja rakastavia. Glitter on glitter off- lakkoja tuli kuusi eri sävyä ja itse ostin ensimmäisenä testiin violetin Spotlight on!:n. Lakkoja ei siis tarvitse poistaa kynsilakanpoistoaineella vaan ne irtoavat esimerkiksi appelsiinipuutikulla. Laitoin pohjalle aluslakan, mutta ilmeisesti sitä ei vaadita. Koostumus oli hieman jankkia ja alussa tuntui ettei lakka kuivu millään, mutta kyllä se lopulta kuivui enkä edes laittanut päällyslakkaa.
Kynsillä:
Essence - Spotlight on!

Lakan kestävyys oli täysi kymppi. Alla olevassa kuvassa kynnet ovat VIIKON vanhat! Enkä kyllä itse huomaa muuta eroa kuin pienen kasvurajan. 
 Lakka myös toimi kuten piti. Irrottaminen oli melkein liian helppoa kun olen tottunut aiemmat peel offit nyhtämään kynsiltä irti pikku paloina. Voisko vastaavia lakkoja tulla myös ihan yksivärisinä ilman glitteriä?
Oletko sinä kokeillut näitä?
ps. tällä viikolla on I love me-messut, kuinka moni on tulossa? Minä pyörin messuilla ainakin perjantaina ja lauantaina, saa tulla moikkaamaan. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti