tiistai 23. lokakuuta 2018

Ruusutarha

Viikonloppu sujui mukavasti I love me- messuilla ja Instagramin puolella voi vielä palata messuhetkiin blogin profiilista löytyvästä kohokohdasta. Messupostaus on tulossa myöhemmin, tänään esittelen kynnet mitkä tein ennen messuja.
Eihän siinä mennytkään kuin melkein vuosi vai kaksi ennen kun sain kynsille Cesarsilta ostetut Milvit. Monet kynsiharrastajat vannoutuvat milvien ja muiden waterdecalien nimeen niiden helppouden takia, mutta itse en ole ikinä kuulunut tähän porukkaan. Jos minun pitää saada tehtyä helpot koristellut kynnet, valitsen aina leimauksen. Mutta tällä kertaa valitsin milvit ja kyllähän niiden kanssa ensin piti säätää. Ensimmäisen kohdalla en hoksannut leikata kuvaa tarkkaan muotoonsa, joten sain nättiä läpinäkyvää kalvoa kynsinauhani täyteen. Loppujen lopuksi sain kuitenkin kaikki tarttumaan kynsille ihan kivasti, mutta ei tämä silti tule voittamaan leimausta mikäli pitäisi tehdä nopeat kynnet.
Kynsillä:
Essence - Black is back
Essence - Wild white ways
Essence - Crashed the party?!
+ Milv N335

Valitsisitko leimauksen vai milvit?

6 kommenttia:

 1. Kyllä ite kallistuisin leimauksen. Milvitkin on välillä kivat mutta niiden kans tarvii aikaa just oikeaan kokoon leikkaamisessa. Ärsyttäviä putsata kynsinauhoilta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! Onhan se totta että Milveillä saa ''erikoisemmat'' kynnet tehtyä, mutta leimaus on silti ♥

   Poista
 2. Kaunis lakkaus! ja vastaus kysymykseen: leimaus ehdottomasti! Milvit on tosi isoja mun minikynsille. Niistä kuvista menee idea ihan pieleen, kun on pakko alkaa leikkelemään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)
   Milveissä on kyllä isoja kuvia, saisivat tehdä muutamia kuvioita pienemmillekin kynsille!

   Poista