tiistai 2. lokakuuta 2018

F.U.N Lacquern magneettilakat

Tilasin tuossa taannoin koko uuden kokoelman F.U.N. Lacquerin magneettilakkoja. Lakat kuuluvat 5th Anniversary pre-celebration kokoelmaan. Voit kurkata koko kokoelman täältä. Lakat ovat nättejä sellaisenaankin ja kieltämättä joudun ehkä niitä niin käyttämäänkin, koska en saanut kaikkia toimimaan magneetin alla. Tai sitten vain hommaan uuden magneetin. Lakat eivät ole kauhean peittäviä, joten laitoin alle Essencen Black is backin. 
Kynsillä:
Essence - Black is back
F.U.N Lacquer - Gorgeous
F.U.N Lacquer - Mesmerizing

 Nämä kynnet ovat jostain syyskuun alkupuolelta ja ajattelin ensin olla julkaisematta näitä kynsiä ollenkaan, koska kuvat eikä kynnet onnistuneet haluamallani tavalla. En kuitenkaan usko että olen ihan heti näihin uudestaan tarttumassa ja siksi päätin kuitenkin julkaista nämä kuvat. Ja instanpuolella on näkyvissä lisäksi video näistä kynsistä. ps. kattokaa mitkä tynkäkynnet!
Magneettilakat in vai out?

4 kommenttia:

  1. Magneettilakat on ruennu näyttään näteiltä. Nämä uutuudet siis.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä! Näissä on kaikkea kivaa (glitteriä ja värejä) enemmän mitä aikaisemmin. :)

      Poista
  2. Kiva lopputulos kyllä. Itseltä jäänyt nämä tän päivän magneettilakat kokeilematta kun joskus viisi vuotta sitten niitä oli enkä tainnut saada lähellekään tuollaista lopputulosta. Nättiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Alunperin myös etusormen ja pikkurillin kynsien piti olöa magneetilla tuunattu mutten kertakaikkiaan tuohon lakkaan saanut yhteyttä. :'D tämä menee vesimarmoroinnin kanssa samaan "toimii kun avaruus ja taivaankappaleet ovat oikeassa asennossa"- kategoriaan.

      Poista