tiistai 30. lokakuuta 2018

I love me - messut 2018

Messut oli ja meni ja itse tein ennätyksen käymällä paikalla joka päivä. Aiemmin olen käynyt joko yhtenä tai kahtena päivänä, mutta tällä kertaa eksyin messukeskukseen joka päivä. Perjantaina pyörin alueella melkein koko päivän ja silloin teinkin suurimman osan ostoksistani. Lauantaina oli tarkoitus olla pidempään, mutta paikalla oli aivan liikaa porukkaa joten lähdin jo parin tunnin kiertelyn jälkeen pois. Sunnuntaina kerkesin pyörähtää messuilla tunnin ennen junan lähtöä ja sainkin silloin ostettua muutamat erikoistarjoukset. Jos en olisi ollut Helsingissä muissakin asioissa, tuskin olisin tarvinnut useampaa messupäivää. 
Tänä vuonna messuilla oli minusta hyvin paljon luonnonkosmetiikkaa ja semmoisia brändejä mistä en ollut ikinä kuullutkaan. Messualue oli myös järjestelty eri tavalla kuin aikaisemmin, mikä omalla tavallaan vaikutti myös yleisilmeeseen. Mutta aikaisemmista vuosista ei oltu opittu sitä että suosituimpia pisteitä olisi hajautettu hieman enemmän ettei tiettyihin kohtiin olisi muodostunut hirveitä ryysiksiä. Kaikin puolin tykkäsin kuitenkin messuista ja aion jatkossakin mennä messuille.
 Messujen must have-tarjouksia minulle oli Batisten kuivashampoot (3pll/7e), Eyluren irtoripset (3kpl/10e) ja Curaproxin erimakuiset minihammastahnat (10e/pkt). Biozellilta sain testiin uutuus color tech sävytteen, kuivashampoon, tekstuurisuihkeen ja lämpösuojan. Messuostoksien erikoisuutena pitäisin The skin housen etanakuplanaamiota. 
Kävitkö messuilla ja löysitkö mitään?

2 kommenttia:

  1. Melkoinen messusaalis siulla :)
    Mie olin ystäväni kanssa messuilemassa ja yllättävän vähällä rahan menolla pääsin ;) Niitä kasvonaamioita tuli ostettua ja jotain pientä muuta "sälää" :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tulihan sitä kaikkea ostettua, mut yllättävän vähän meni yhteensä rahaa ku edullisia tuotteita :)

      Poista