sunnuntai 22. joulukuuta 2013

Luukku 22: Jouluisia kynsiä

Kokeilin viikko sitten ensimmäistä kertaa leimadecaleja. Niissä leima otetaan ensin leimasimeen, sitten se väritetään haluamilla väreillä, lisätään päällyslakka ja lätkäistään/siirretään kynnelle. Tämä ei kuitenkaan onnistunut minulla aivan niinkuin olisi pitänyt. Ensin painoin liian kovaa niitä siirtäessä, jolloin kuviot levisi. Sitten annoin kuivua ne niin koppuraksi etteivät meinanneet tarttua kynteen. Pitää joskus kokeilla vielä uudelleen, toivottavasti paremmalla onnella. :-D
Kynsillä:
Nails - Snow white
Flormar - U01
Leimat H2, punainen Flormarin U14, vihreä Yeslove Y118 + konadin musta
Sitten toiset kynnet, jotka tein viime viikolla. Taas vuorossa skittlette, joka on minusta todella kiva koristelutyyli. :) En ollutkaan saanut vielä kynsille Essencen Time for romancea, varpaiden kynnet olen sillä kyllä lakannut. :) Nyt se sopi hyvin jouluteemaan, joten yksi testaamaton lakka pois alta.
Kynsillä:
Etusormi ja pikkusormi: Essence - Time for romance (2x)
Keskisormi: Flormar - U12 (3x) ja Yeslove - 7
Nimetön ja peukku: Essence - Gothic gold (1x)
Itseasiassa nyt kun muistelen, keskisormeen koitin tehdä poroleimadecalin, joka epäonnistui, koska tausta oli liian tumma. Olin laiska ja raaputin sen pois ja laitoin Flormaria vain uuden kerroksen, minkä vuoksi tuo pinta nyt on vähän epätasainen. :-D Miten niin muka laiska?
Niin ja en olekaan esitellyt ajat sitten saapunutta kosmetik4lessin tilausta. Ja seppälän alelakka löytöjä.
Essencet: Fantastic girl, Gothic gold, Dark night starnight, Black, Pearly pink.
Wet n wild: Teal of fortune ja orange

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti