lauantai 21. joulukuuta 2013

Luukku 21: Tee-se-itse

Jos sinulla on ylimääräistä aikaa, niinkuin minulla toissa päivänä oli, rupea askartelemaan. Kynsilakkamagneetteihin tarvitset vain magneetteja, lasikapusseja, kynsilakkoja ja liimaa. 
 Tämmöisiä tuherruksia minä sain aikaiseksi. Kuvatessa osan magneetin kauneus katosi, mutta pakko tyytyä siihen, että suurin osa näkyy oikein. :)
 Esimerkiksi tässä tuo kupari/oranssi magneetti on lähempänä totuutta kuin ylemmässä kuvassa, jossa se näyttäisi sisältävän mustiamönttejä. Hmph.
 Sitten toinen askarteluvinkki, jota kannattaa kokeilla silloin jos jaksat rymytä metsässä etsimässä käpyjä ja oksia. Itsehän sain todela hyvän idean lähteä jäiseen metsään näitä etsimään, jonka seurauksena kädessä vieläkin vekki. :-D Kultaisia käpyjä varten tarvitset käpyjä ja kultaista spray-maalia. Ensin pesin kävyt, ja siinä kannattaa olla nopea, koska kävythän sulkeutuvat kastuessaan, jolloin koloihin voi jäädä hiekkaa yms. Kun kävyt ovat kuivuneet (tämä kestää ja kestää) maalasin ne kultaisella sprayllä, muka isojen suojapapereiden kanssa. Itsehän en uskonut maalin leviävän yli 1m x 1m sanomalehtikasasta, mutta silti jostain syystä sain hinkata parvekkeen kaakeleita 11 aikaan yöllä puhtaiksi. Tosiaan jos näin onnettomasti käy, astianpesuaine ja juuriharja poistaa onneksi maalin. :-D

Askartelitteko mitään jouluksi?

6 kommenttia:

 1. Nuo kynsilakkamagneetit ovat todella kauniita!
  Mistä olet noita lasikapusseja löytänyt? Minäkin tahdon tehdä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne ovat kyllä nättejä. :) Ja niihin keksis vaikka kuinka monta eri lakkayhdistelmää!
   Ostin ebayn kautta. :) täältä: http://www.ebay.com/itm/200772392650?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

   Poista
 2. Vitsi oot taitava! Aivan ihania kaikki.:3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Iina! :) Ihan helppo näitä on kyllä tehdä, kuka vain osaa. :P

   Poista
 3. Ihanan näköisiä! Mulla on täällä ollut vähän samanlaiset puuhat... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikea noista rumia on tehdä. :P Jaahas, mitä sitä on siellä sitten tehty? :-D

   Poista