perjantai 20. joulukuuta 2013

Luukku 20: Arvontapalkinto


Ihan uskomaton tuuri kävi minulle, kun voitin Glitterland-blogissa arvonnan toisen palkinnon. Aiemmin olen päivitellyt etten ikinä voita, ja nyt näitä voittoja on tullut jo kaksi ihan lyhyen ajan sisään! :-D Paketti saapui eilen postiin, ja oisitte nähneet ilmeeni kun hain sen. Se oli paljon isompi kuin kuvittelin! Paketin päällä oli söpö pinkkipaperi, mutta kerkesin repiä sen pois ennen kuin tajusin ottaa kuvan. 
Sitten sisältöön, jota on paljon.
Lakkoja laatikko sisälsi 7 kappaletta. Muutama merkki oli minulle aivan uusi (kolme oikeanpuoleista). Eniten ihastuin tuohon Pearl shimmeriin, vaaleanvioletti jossa pientä hopea shimmeriä. :) (Saffronilla oli nimikin: Green glitter specks ja Innisfree oli: 41: White winter) 
Sitten loput paketista. Freemanin käsien kuorinta-aine, joka muuten tuoksui todella hyvälle! Sitten toinen kuorinta aine on Lushin Lemony flutter (Edit: Ei siis ole kuorinta-aine :-D). YvesRocherin käsirasva, myöskin todella ihanan tuoksuinen. Ja YvesRocherilta vielä tuommoinen minisuihkushampoo. Sitten pussissa on erilaisia koristeita. Ja lopuksi tarroja sekä kokokynnen tarroja.
Kauheasti kaikkea kivaa tuli taas. :) Ja erityisesti ''kuorinnat'' ilahdutti, kun olen säästänyt omaa kuorinta-ainetta ettei se loppuisi, mutta nytpä voinkin käyttää huoletta kun on varastossa lisää. :-D
Oliko tuotteista mitkään tuttuja?

8 kommenttia: