torstai 19. joulukuuta 2013

Luukku 19: Vanhoja lakkauksia

Pitkästä aikaa lakkauksia tänne blogiin, niitä onkin kertynyt jo ihan mukava määrä varastoon. :-D Ensin vanhimmat lakkaukset, joihin idean keksi serkku. (Olin itse inspiraatiolakossa) Lakkauksiin piti ottaa idea tästä kuvasta. Lakkoja tuli käytettyä taas ihan liian montaa listattavaksi. Leima on BM-418 laatasta. Taustalla pöllöpaitani. :-D


Sitten toiset vanhat kynnet, joihin kokeilin ensimmäistä kertaa akryylimaaleilla maalaamista. (ostin maalit tuurista) Eihän tämä nyt ihan putkeen mennyt. Niiden piti näyttää kukilta, mutta kommentiksi sain: näyttää hyvältä kun ei ajattele miltä ne näyttäis. Niimpä niin sitten. Pohjalla käytetty Flormarin - U14. Ja kyllä, etusormesta on lohjennut jo palanen. :(
Sitten vielä yhden ostokset, jotka tehtiin kimpassa beautycosmeticille. (en hyödy linkistä) Mukaan lähti tällä kertaa minulle uudelta merkiltä hiekkalakkoja. Vuhuu vihreä hiekkalakka! :-D Kuvat ei valitettavasti ole parhaita mahdollisia, kynsillä näette sitten paremmin. (Delian glitter löytyi tiimarista -50%)


Kynsille näistä pääsi jo S01 ja S06. Tuo S01 on täynnä eriväristä kimalletta, on sinistä, vihreää, punaista... Ei siis mikään perusmustahiekka. :)

Tulipas pitkä postaus, mutta onpahan vanhat jutut nyt alta pois. :-D

6 kommenttia:

 1. oi aivan ihanat nuo ylimmäiset kynnet! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Kyllähän niitä tuli tuijoteltua...

   Poista
 2. Molemmat kynnet on tosi kivat. :) Noista punasista mulle tulee mieleen leppäkertut tai mansikat, en oo ihan varma kummat. :D Mutta ei oo yhtään hullummat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Joo leppäkerttuja täälläkin tuli mieleen myöhemmin, mutta kukkia nää ei oo nähnykkään. :-D

   Poista
 3. Kivoja kynsiä ja ihania lakka ostoksia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Varsinkin noi holot on niiiin ihania :3

   Poista