tiistai 3. toukokuuta 2022

Uusi aluevaltaus

 Heippa!

Viime viikolla menin ostamaan jotain sellaista jota en olisi kuvitellut ikinä tekeväni. Olen vannoutunut normilakkojen käyttäjä, mutta takaraivossa on hieman kutkutellut joskus testata geelilakkauksia. Oletan saavani geelilakkauksella kestävyyttä omalle kynnelle ja pidempikestoisia lakkauksia. Bongasin Talkandbake:in instastoorissa Blueskyn geelilakkaussetin myynti-ilmoituksen ja iskin haukkana paikalle. En katsellut kuvia sen tarkemmin (ja olin vielä reissussa), joten laitoin Minnalle vielä viestiä, kun olin käymässä Cesarsshopissa, että tiesin millä tuotteilla täydentäisin settiä. Onneksi myös Satu oli paikalla neuvomassa! Tarttuihan sieltä mukaan kaikkea muutakin kivaa...
Kuvittelin geelilakkaukset jotenkin hankalammaksi hommaksi, mutta oikeasti homma kävi nopsaa. Toki minun piti hieman säätää ensin lampun kanssa, mutta kun malttoi lukea ohjeet uudestaan alkoi sekin puoli pelittämään moitteetta. :-D Kynnet on lakattu su 1.5 ja laitan nämä nyt kestävyystestiin, eli ensi viikolla ei välttämättä tule postausta, jos kynnet ovat kestäneet hyvinä. Koskaan kun ei tiedä osasinko tehdä pohjia oikein ja miten omat kynteni suhtautuu geelilakkaukseen, mutta sepä selviää piakkoin. :)
Kynsillä:
Bluesky - Latte
Bluesky - Golden sand

4 kommenttia:

 1. Nuo on kyllä nätit <3 mulla on ollut geelilakkauksia, itse tehtäviä, mutta eivät pysyneet oikein muutamia päiviä pidempään. Alkoi rasittamaan se kärkien korjailu joka on sitten geelilakkauksessa haasteellista. En tiedä miten geelilakat on kehittyneet siitä ajasta, on siitä jo 10 v aikaa. Ystäväni otti geelilakkaukset liikkeessä mutta eivät kuulema pysyneet niin olen sitten itsekin pitäytynyt normilakoissa. Kyllä nämä houkuttaisi koska on niin kauniit mutta toivoisins itä pysyvyyttä kuitenkin :) toivottavasti pysyvät sulla ja suojaavat kynttä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :)
   Näähän pysyi reilun viikon, kunnes tökkäsin kynnen pahasti ja siinä ei ois mikään kestäny. :-D Nyt jo kolmannet menossa ja omat kynnet on kasvanu niin paljon, että nää on ihan parasta mulle tällä hetkellä!

   Poista
 2. Siis, miullahan oli ideana kokeilla geelilakkauksia, tavasin ohjeita, mutta ne vaan keräsi pölyä 4 kk tuossa lattialla, joten päätin pistää eteenpäin :D Hyvä, että pääsi edes jollekin käyttöön!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kun luovuit tästä, tää on osottautunu tosi kivaks! :-D Tykkään ku kynnet pysyy nättinä monta päivää eikä lakan palasia lohkeile sinne ja tänne.

   Poista