tiistai 24. toukokuuta 2022

Kesäloma kutsuu

 Heippa!

No niinhän siinä kävi, että tykästyin ihan huolella viime postauksessa nähtyihin geelilakkauksiin. Suurimmat plussat minulle geelilakkauksessa on ollu kynsien kestävyys. Ei tarvi joka viikko olla lakkaamassa kynsiä ja kurkkia mistä kynnestä minnekkin on palanen taas lähtenyt. Ja miten paljon omat kynnet onkaan kasvanut näiden kanssa! Oon nyt pitänyt geelilakkauksia siis kolmisen viikkoa ja omat kynnet on saanu pituutta varmaan puoli senttiä. Muutama asiakas onkin jo todennut että nää ei voi olla omat. :-D Ainut iso miinus on poistamisen vaikeus. Ei kuulkaas voimakaskaan viilaus ja puolen tunnin muhittelu meinaa tehdä näille mitään. Pitänee hommata paremmat viilat ni josko homma rupeis rullaamaan!
Mulla alkaa kesäloma ens viikolla, ja tuun huitelemaan siellä ja täällä joten blogi hiljenee hetkeksi. :)
Mukavaa kesää sulle!
Kynsillä:
Bluesky - Mad about mauve
Bluesky - Latte
Bluesky - Under the oman stars4 kommenttia:

 1. Kylläpä pysyvät sulla hyvin ja on sulla vaan mielettömän pitkät kynnet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Nyt uusimpiin tullut kulumaa reilun viikon jälkeen, mutta olleetkin isommalla kulutuksella ja saaneet kärsiä monet vesisateet. :-D

   Poista
 2. Hei. Blueskyn Removal Wraps ja poistaminen sujuu helposti. Viilalla pinnn karhennus ja 10 min Removal Wraps. Ota tuppi yksitellen pois ja poista kuoriutuva lakka spaattelilla tai appelsiinipuuntikulla. Jos jäi lakkaa, laita tuppo takaisin ja jatka muijin sormiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin olenkin tehnyt, mutta karheimmallakin viilalla viilatut kynnet saaneet muhia useamman kerran. Olen vielä lätkäissyt removal wrappien päälle semmoiset muovihärpäkkeet jotka pitävät ne wrapsit paikoillaan. Mutta kiitos vinkistä! :)

   Poista