perjantai 11. marraskuuta 2022

I love me - messut 2022

 Moikka!

Ihan ensi alkuun kysyn onko täällä vielä ketään? Viimeksi toivottelin teille hyvää kesää jäädessäni kesälomalle ja blogitauko _vähän_ venähti. Blogitauon venymiselle on parikin syytä, ensinnäkin onnistuin rikkomaan kynteni geelilakkauksilla ja toiseksi innostuin autourheilusta. Omistan nykyään puolet jokkisautosta, ja sanonpahan vaan, että en usko olevan mikään mukava homma, jos kynnet napsuis kesken kisan autonrattiin poikki, joten olen suosiolla pitänyt kynnet lyhyenä. Aloitin myös jääkiekon ja noh, ei sekään kynsiystävällinenharrastus ole. :-D Katsotaan miten blogin ja kynsien käy tulevaisuudessa, mutta en mä ole ainakaan vielä kuoppaa kaivamassa. (Ainiin, unohin ihan että blogi täytti elokuussa 10v!!)
Sitten niihin messuihin. I love me - messut järjestettiin parin vuoden tauon jälkeen messukeskuksessa. Pääsin mukaan bloggaajapassilla, tosin siihen oli annettu uusi titteli: Content creator! Osallistuin messuille sekä perjantaina että sunnuntaina, mutta olis saattanu riittää yksikin päivä. Messuista jäi jälleen vähän meh-fiilis kuten vuonna 2019. Meikkien osuus on selvästi vähentynyt ja huipputarjouksia ei minun silmiini osunut. Tänä vuonna myös moni aiempi suosikki oli jäänyt pois (esim. nyxin meikit ja eyluren ripset). Hyvinvoinnin ja erilaisten hoitojen osuus olivat kasvattaneet elintilaansa aikalailla. Kyseessä on kuitenkin kauneuden, muodin ja hyvinvoinnin-messut, joita mainostetaan uusien tuotteiden ja trendien esittelijöinä. Tänä vuonna minulle uusin tuote oli lakkaskumppa, se kertonee jo paljon. Vaikka nyt vaikutan kauhean pettyneeltä ja maansa myyneeltä, tulen osallistumaan messuille jatkossakin. Niillä käyminen on kuitenkin kiva irtiotto arjesta ja on siellä semmoinen oma tunnelmansa.

Kyllä mä jotain pientä ostettavaakin toki löysin. Viime kerralla messuilla käydessäni sain testiin Aqvan suihkusuodattimen ja olen käyttänyt sitä nyt parisen vuotta, ja oon kyllä tykännyt! Ostinkin heidän pisteeltään uusia suodattimia hyvään hintaan; 15e/kpl. En ole itse vielä korealaiseen kosmetiikkaan hurahtanut, mutta ostin kuitenkin mielenkiinnosta testiin Bybin Bakuchiol boosterin. Enkä voinut sunnuntaina ohittaa Biozellin pisteellä Bioplexin 5e/shampoo tarjousta, koska mä uskon ja toivon tän tuotteen olevan syypää siihen, että mun tukka on kasvanut nyt ennätyspituuteensa. e.l.f.:n tuotteet on mulle kans uus tuttavuus, mutta oon kyllä kuullut näistä hyvää.
Ruoka- ja lisäravinnepuoli oli tosiaan kasvanut aikalailla edellisvuosista ja en minäkään niiden ohi tyhjin käsin päässyt. Elektrolyyttijauheet on tosi näppärä apu jos on yhtään nuutunut olo ja otinkin nyt testiin pari uutta makua mitä en ollut vielä testannut. Lisäks kasseihin eksy muutama välipalapatukka ja ''terveellisempi'' herkku, sitä aiemmin mainitsemaani lakkaskumppaa unohtamatta.

Kävitkö sinä messuilla? Mikä fiilis sulle jäi? Teitkö hyviä löytöjä?

2 kommenttia:

  1. En käynyt, liian pitkä matka enkä pidä ihmispaljoudesta :) Miten ne geelilakkaukset pilasi omat kynnet? Sellainen olisi kätevä ja on mulla ollutkin aikoinaan, mutta ratkeili jo päivässä-parissa ja kokoajan piti paikkailla, hermothan siinä meni :D ei ne pysy jos pitää käsiä liottaa hanskoissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Matka kyllä oli pitkä, varsinkin kun omalla autolla käväsin :-D Mun kynnet kuivu ja onnistuin poistaessa kuorimaan joistakin kynsistä päällimmäistä kerrosta pois, joten kynnet meinas ihan haperoitua.

      Poista