tiistai 24. marraskuuta 2020

Nicole diary - L32

 Heippa!
Palataan pitkästä aikaa kynsijuttujen pariin. Kynteni kokivat kovia reilu kuukausi sitten ja nyt ne alkavat pikku hiljaa olla suht samanmittaiset. Oli outoa kyllä lakata kynnet, kun olen viimeisen kuukauden mennyt vain kirkkaalla lakalla. Ja olin kuukauden aikana oppinut pahoille tavoille, koska lakkaukset kuluivat heti pois niin nopeasti, että ilmeisesti teen kynsillä nykyään enemmän asioita kuin ennen. Tämä uusi tapa ei tokikaan tee kauhean hyvää kynsille ja pitääkin heti ruveta kiinnittämään asiaan enemmän huomiota jos omilla kynsillä haluaa jatkossakin liikuskella. 
Mutta nyt niihin tämän päiväisiin kynsiin. Sain taas testiin Bornprettystorelta tuotteita ja ensimmäisenä otin testiin Nicole diary - L32 laatan. Halusin testata laattaa sen hieman erilaisten lumihiutalekuvioiden takia. En muista nähneeni kovin montaa hiutalelaattaa, jossa hiutaleiden kaverina ois jotain muuta. Laatta toimi moitteettomasti, kuten näillä Nicole diaryn laatoilla on ollut tapana. :)
Kynsillä:
Essence - Play with my mint
Essence - Be awesome tonight!
+ leimat Nicole diary - L32 ja Colouralike - Kind of black

4 kommenttia:

  1. Ihanan erilaiset! Minäkin tein pienen tilauksen pitkästä aikaa BPS:lle, muistelen että saatoin tilata tämän saman, ainakin decaleita ja lumihiutalelaattoja ehkä otin ;D kuukauden jo odotellut että ehtii kyllä aina unohtaa mitä on tulossa ;))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Mulla tuli viimeks tuotteet ihan parissa viikossa, ihan ihmettelin että mitä tapahtui. :-D Mut joo se etu/haitta niissä toimitusajoissa kyl on et unohtaa mitä tilaa, joskus oon pettyny ku oon muistanu väärin tilauksen. xd

      Poista