tiistai 10. marraskuuta 2020

Arkimeikit -haaste

 Heippa!

Jokunen kuukausi sitten blogeissa sai lukea haasteista, joissa bloggaaja haastettiin valitsemaan jokaisesta kategoriasta vain yksi tuote käyttöön ja sillä olisi pärjättävä. Aiemmin tämä olisi ollut minulle vaikeampaa, mutta nykyään varsinkin työaamut menee niin vauhdilla, että en kummempiin meikkauksiin edes ehdi. Joten tämä haaste ei ollut minulle varsinainen haaste vaan tavallista arkea, mutta päätin esitellä tuotteeni nyt silti.
Pohjustusvoiteena käytän Essencen You better work! primeria, joka on osoittautunut oikein kivaksi primeriksi. Tätä on kulunut jo useampi tuubi tässä taloudessa. Meikkivoiteeksi on salakavalasti päätynyt Lumenen Blur meikkivoide, joka on hyvin kevyt mutta toimii kivasti Lumenen Longwear Blur puuterin kanssa. Useimmiten en jaksa aamuisin tehdä kunnon varjostuksia vaan huitelen aurinkopuuterilla hieman varjoa myös poskille ja aurinkopuuterina toimii ihana Kikon bronzer, joka ilmestyy aina vähän väliä eri kausikokoelmissa eri pakkauksessa. Tää muuten tuoksuu ihan super hyvältä! Poskipunana toimii vanha tuttu Essence, joka ei lopu kulumallakaan (tää tuote on nähty jo viime vuonna suosikeissa) Kulmat piirrän Kikon kulmakynällä ja ripsiin Essencen Bye bye panda eyes! Ensin en tykännyt tästä Essencen ripsarista yhtään. Aina kun poistin sitä se meni silmiin kökköinä ja olin ihan varma että saan vielä jonkun vaurion silmiini niistä kököistä. Nykyään poistamisessa ei ole mitään ongelmaa ja ripsari pysyy kivasti ripsissä koko päivän, joten ihan lempparituote tällä hetkellä. Niin se mielipide voi vain muuttua! :)
Mitä tuotteita sinä olisit valinnut? Onko samoja minun kanssa? 

2 kommenttia:

  1. Muistaakseni minä laitoin tuon haasteen liikkeelle ja vastaukset voi lukea tästä:

    https://charmingnails.blogspot.com/2020/08/mita-meikkeja-valitsisin-jos-olisin.html

    Tosin nyt mulla on volyymiripset niin en käytä luomivärejä enää niin usein. Enkä tummempia huulimeikkisävyjä. Tosi nudella mennään arkisin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sinun postaukseen oonkin käynyt kommentoimassa että pärjään vähillä tuotteilla viikonloppureissuilla, mutta samoilla mennään arjessa :D
      Huulipunat on kokonaan jääny pois maskien takia ja sen tunteen takia että ne on varmasti levinny ja kun töissä siihen peiliin ei joka hetkessä voi katsoa. Toisaalta mukava seurata miten tavat muuttuu ja kehittyy erilaiseksi :)

      Poista