tiistai 1. lokakuuta 2019

Käytetyimmät tuotteet juuri nyt

Heippa!
Olen muutamia juttuja lukenut bloggaajien tämän hetken meikkisuosikeista/meikkilaukkujen sisällöistä ja olen tykännyt niistä, joten halusin kantaa korteni kekoon ja esittelen teille tämän hetken lempparituotteet. Käytän näitä melkein joka päivä arkimeikissäni, ainoastaan meikkivoiteita ja ripsaria vaihtelen päivästä ja fiiliksestä riippuen. 
 Pohjalla käytän Essencen You better work- primeria, mikä antaa kivan tahmaisen mutta mattaisen pohjan. Meikkivoiteista sekoitan yleensä keskenään Revolutionpro full cover camouflage foundation F3:sta ja L.A. Girl pro.matten Ivorya, joilla peittyy kaikki ylimääräinen ilman kakkuista fiilistä. Puuterina käytän Revolutionin Lace puuteria. Kulmiin löysin vasta uuden lempparituotteen: Lumenen Nordic noir professional kulmakynän. Tässä on toisessa päässä kynämallinen pääty ja toisessa puuteri ''töpsötin''. Ripsiin käytän Essencen ripsareista milloin mitäkin, nyt käytössä Instant volume boost tai vedenkestävä Lash princess false lash effekt.
Varjostukset teen H&M:sta ostetulla paletilla, josta käytän sekaisin keskimmäisiä ja oikean ylänurkkan nappeja. Aurinkopuuterina toimii vuosi sitten ostamani Rimmelin Natural bronzer, joka ei taida loppua koskaan, koska tämä on päivittäisessä käytössä ja tuotetta on jäljellä yhä nuin paljon. Essencen ikivanha Peach me up!- poskipuna alkoi kesällä näyttämään jo pohjaansa, mutta eiköhän tämänkin kestä vielä tovin käytössä. Korostuksissa olen innostunut käyttämään Nyxin Enigmaticia, jonka ajattelin ensin olevan liian punainen ja liian hento, mutta nykyään tykkään tästä tosi paljon. Tosin viime viikolla ostin Essencen Pac-man kokoelmasta highlighterin, joka voi jopa nousta suosikiksi jossain vaiheessa...
Onko meillä samoja suosikkeja?

4 kommenttia:

  1. Kivoja suosikkeja :) ja miten ihanasti pannut paistaa, huomaa että selkeästi tuotteet on päivittäisessä käytössä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En malta odottaa että saan tuon aurinkopuuterin kulutettua loppuun että pääsen kikon aurinkopuuterin kimppuun kunnolla :-D

      Poista
  2. essencen primer löytyy miultakin, siinä on yllättävän lyhytkäyttöaika avattuna, mutta onneksi vielä pelittää :D Tosin ei sovi kaikkien kanssa yhteen, itselläni Lumenen kanssa ei toimi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole edes ajatellut käyttöaikaa! Tosin käytänkin melkein kaikki tuotteet ripsareita lukuunottamatta loppuun asti välittämättä käyttösuosituksista jos haju/ulkonäkö ei ole muuttunut.

      Poista