tiistai 22. lokakuuta 2019

I love me - messut 2019

Messuviikonloppu on takanapäin ja palaudun siitä varmaan vasta ensi viikonloppuna. Kävin messuilla perjantaina ja lauantaina. Perjantaina sain osallistua bloggaajien aamupalalle ja sain mahdollisuuden kuvata messualuetta ennen ruuhkaa. Ai että se rauha oli mukavaa! Minulle perjantai oli pääpäivä ja vietinkin messuilla melkein koko päivän, lauantaina pyörähdin sitten vain pikaisesti, koska menin katsomaan Hartwall areenalle Jokerien pelin.
Lumene oli ensimmäisen kerran messuilla ja odotin pisteen näkemistä. Söpö mökki, kivat labraesittelyt, mutta siihen se jäikin. En tiedä oliko heillä taktiikkana pitää alussa osta 3 maksa 2 hintoja koko viikonlopun, mutta sunnuntaina instassa huomasin että kaikki olikin -40%. Myös joulukalenterin hinta laski 20e perjantailta lauantaille. Itse tilasin kalenterin halvemmalla Eleveniltä. 
 Mitään kovia messutarjouksia ei minusta tänä vuonna ollut. Isoimmat ostokset olivat minulla Eyluren tekoripsitarjous, Real techniquesin sivellinsetti ja Tangle teezerin uusi leveämpi wet brush. Jäin kaipaamaan batisten kuivashampootarjousta, miten se oli voitu jättää pois! Aamupalatilaisuuteen osallistujat saivat hakea Idunilta meikkipuuterin ja kabukisivelimen omakseen sekä Aqvalta suihkusuodattimen. Saa nähdä mitä iho ja tukka tykkää, kun pesuvedestä vähenee ylimääräiset hiukkaset. Lisäksi meille oli varattu pieni kassi erilaisia gluteenittomia herkkuja ja erinäisiä vitamiineja. Kiitos osallistuneille yrityksille!
 Jos minun nyt pitäisi miettiä osallistumistani ensi vuoden messuille niin kyllä edelleen haluan osallistua, vaikka messuista jäikin hieman blah- yleisfiilis. Parhaita messupäiviä varmasti olisivat perjantai ja sunnuntai. Lauantai on ollut parina viimeisenä vuotena aivan liian täynnä porukkaa. En ole messuilla sunnuntaisin käynyt kun pikaisesti pyörähtämässä, ja olisikin kiva nähdä onko silloin minkälainen ruuhka ja olisiko siellä lopussa vielä jotain erikoistarjouksia. 
 Kävitkö messuilla? Mitä tykkäsit? Löysitkö kivoja ostoksia?

8 kommenttia:

 1. Mä jäin myös kaipaamaan Batisten tarjousta, vaikka muuten messuilla viihdyinkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti jäi moni muukin! Kiva että messut muuten olivat mieleiset. :)

   Poista
 2. Mie sain testiin tuon suihkusuodattimen. Huomaa kyllä selkeästi, että vesi tulee paljon hitaammin (ihan kuin vesisade kesäisin), itselle tulee tästä kuitenkin se fiilis, että joutuu enemmän viettämään aikaa suihkussa, kun tuntuu, että esim. hiukset ei puhdistu :D

  Yllättävääv kyllä, että Batistet oli jätetty pois! Ne on ollut monena vuonna samalla tarjouksella.

  Itse kokeilen taas ensi vuonna onnea, sitten tulee lähdettyä jos on onni myötä. Kaksi vuotta olenkin jo jättänyt välistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua, en tykkää yhtään hiljasesta suihkusta. Aina ulkomaan matkoillakin kaipaa suomen vedenpainetta :-D pitänee silti kokeilla, vaikka täällä vesi on kyllä puhtaampaa verrattuna isompiin kaupunkeihin. Kyllä messuille kannattaa lähteä vaikkei bloggaajapassia saisikaan, ei siitä niin paljoa hyödy :)

   Poista
 3. Looks fun. I always wanted to go to an event like this, but would spend a lot! :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nooooo, you will save your money by shopping here cos the products are usually at discount. ;)

   Poista
 4. Tuo suihkusuodatin on varmasti hyvä hankita, minkälaisia kokemuksia sinulla on ollut siitä? Meille on vedensuodatin ehkä tulossa, mutta sitä vielä mietitään. Täytyy kysellä hintoja ja muitakin asioita selvitellä. Itse olen huomannut, että vesi haisee omituiselta ja hiuksetkin ovat huonossa kunnossa. https://jalovesi.fi/vedensuodatuslaitteet/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ensinnäkin anteeksi todella viivästynyt vastaus! Mutta olen tykännyt! Messuilta saatu suihkupää kesti 4 vuotta, tänä vuonna hommasin uuden. Iho ei ole yhtään niin kuiva kuin yleensä ja hiukset ovat kasvaneet paljon, ja osa syyksi veikkaan tätä suihkusuodatinta. :)

   Poista