tiistai 14. elokuuta 2018

Kynsien hoito

Kuka muu voi nostaa kätensä ylös jos kysytään oletko laiminlyönyt kynsiesi hoitoa kesällä? Täällä ainakin nousisi molemmat kädet ylös. Kynsistä ei ole tullut huolehdittua kesällä juuri ollenkaan. Samat lakkauksetkin ovat voineet olla kynsillä toista viikkoa, vaikka niistä olisikin vain muruset jäljellä. Nyt olikin hyvä aika istua alas ja huoltaa kynnet kerralla kuntoon.
Alla olevassa lähtötilanteesta näkee, että kynnet ovat hyvin erimittaiset keskenään ja tästä en tykkää ollenkaan. Siihen tosin olen tottunut että oikean käden etu- ja keskisormen kynnet ovat lyhemmät kuin muut mutta kaikki muut ovat yleensä olleet samanmittaiset, paitsi nyt. Edellä mainitussa keskisormen kynnestä on edelleen näkyvissä seikkailupuiston aiheuttama vamma; onneksi koko kynsi ei irronnut!
 Normaalisti käytän vain lasiviilaa ja aluslakkaa, mutta nyt otin muutamia lisävälineitä apuun. Aloitin hoidon poistamalla turhat kynsinauhat Essencen cuticle removerilla, joka on tullut tiensä päähän. Tämän aplikaattorista on irronnut se pehmeä pää ja aine on muutenkin jankkiintunut, mutta ajoi onneksi asiansa vielä tämän kerran. Napsin nuilla leikkureilla kovettuneet ihot kynsien reunoilta ja tikuilla työntelin cuticle removerin pehmittämät kynsinauhat pois. Lopuksi kerros nail extraa ja kynsinauhaöljyä.
 Ja valmista tuli! Ovatpahan ainakin samanmittaiset ja kosteutetummat. 
Miten sinä hoidat kynsiäsi?

2 kommenttia:

  1. Nykyään ei tuu kyllä hoidettua kynsiä mitenkään. Käsirasvaa jos muistan laittaa korppukäsiini, ni siinä se.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo aikalailla sama tilanne se täällä on, joskus sitten muistaa tehdä muutakin. :-D

      Poista