tiistai 28. elokuuta 2018

Hääkynnet

Pari viikkoa sitten olin vieraana ihanissa häissä Kallaveden rannalla. Totta kai juhliin piti tehdä sopivat kynnet. Mekkoni oli värikäs, joten halusin tehdä kynnet suht neutraaleiksi. Mekon pohjaväri oli sininen ja siitä nappasin idean käyttää China Glazen Dashboard dreameria. En kuitenkaan uskaltanut luottaa sen kestävyydeen joka kynnessä, joten lakkasin pomminvarmalla Funin Pay day(H)lla yleensä eniten osumaa ottavat kynnet. Pay dayn alla käytin kerroksen Opin This gown needs a crownia, joka ei välttämättä ollut hyvä asia (selviää lopussa miksi näin). Koska tämän jälkeen Dashboard dreamer näytti hieman kaljulta, nakkasin sen päälle vielä leimat.
Kynsillä:
China Glaze - Dashboard dreamer
Opi - This gown needs a crown
F.U.N Laqcuer - Pay Day (H)
+ leimat MoYou Enchanted collection 16 ja Moyra - 304

 Ja sitten se syy miksi Opi ei välttämättä ollut hyvä idea Funin alla. Toki alla näkyvä tilanne ei välttämättä siitä johtunut vaan Funi saattoi itse olla syypää moiseen käytökseen. Menimme siis jo perjantaina Kuopioon ja lauantaina häihin lähtiessä minun kynteni olivat vaihtaneet väriä. Ei kai siinä muuten mitään, mutta kaikki korut ja muut oli otettu mätsäämään hopeaan, ei kultaiseen. Kynteni eivät siis tulleet toimeen Kuopion veden kanssa, mikä oli kyllä melkoinen yllätys, koska en ole aikaisemmin siellä asuessanikaan tähän törmännyt. 
Oletko sinä törmännyt vastaavaan muutokseen?

Ja vielä muistutus! Tämä päivä aikaa ottaa osaa

2 kommenttia:

  1. No jopas on outo ilmiö :O
    Miulla on tuo samainen OPI:n lakka ollut, mutta en omilla kynsillä huomannut mitään värieroa, edes silloin kun pullo veteli viimeisiään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kyllä! En kyllä tiedä johtuiko tämä opista vai funista vai niiden kombosta ja kuopion vedestä, joka tapauksessa ihme ilmiö :-D

      Poista