tiistai 27. maaliskuuta 2018

Olipa kerran PPchallenge

Innostuin jotenkin alkuvuodesta Picture Polishin ''haasteista'' instagramissa, vaikka en edes omista montaa PP:n lakkaa. Vuoden ensimmäinen haaste oli swatch-haaste lempimukin kanssa. Lakaksi valitsin silloin Shy violetin ja mukina toimi Hampurista ostamani yksisarvismuki.
Toisessa haasteessa aiheena oli dotticure. Itse koin kyseisen haasteen vaikeaksi ohjeistuksen takia. Ymmärsin että haaste piti toteuttaa vain ja ainoastaan dottingtoolilla tai siveltimillä yms. Tämän vuoksi en lakannut pohjalle mitään lakkaa vaan pilkuttelin paljaalle kynnelle ja siitä ei kovin nättiä tullut. Muiden osallistumisia selatessa huomasin kuitenkin että pohjalakka olisi ollut sallittu.
Kolmas haaste oli taas swatchaushaaste ja tällä kertaa kynnet piti kuvata jalkineiden kanssa. Itse otin kuvaan mukaan koiranpissityskengät, joiden nauhat on enemmän ja vähemmän kärsineet, kiitos Innin. :-D Lakkana toimi Jewels, joka mätsäsi sattumalta villasukkiini. 
Oletko sinä osallistunut Picture polishin haasteisiin?

2 kommenttia:

 1. Ompa kivoja kuvia :) Itellä ei ole tullut lakattua kynsiä tälle vuotta ku muutaman kerran. Pitäis varmaan ottaa koppi jostain haasteesta, niin tuliskohan tota sit lakkailtua useammin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Mullakin tämä on toiminut vähän piristeenä kun saanut edes jotain sitten kynsille. Onneksi ei ole vielä tarvinnut väkertää monimutkaisia lakkauksia . :-D

   Poista