tiistai 6. maaliskuuta 2018

Kiko projekti osa 2: 215, 216 ja 217

Jatketaan joulukuussa alkunsa saanutta kikojen swatchausprojektia. Tällä kertaa otin lakat numeroinnin alkupäästä. Jätin tarkoituksella pois 206 French beigen koska se on puhtaasti ranskalaiseen manikyyriin tarkoitettu ja en nähnyt järkeä sen esittämisessä. :) Tämän kertaiset lakat ovat melko ällösöpöhempuleita, kestäkäämme ne yhdessä. Niin ja jokaista lakkaa on kynsillä kaksi kerrosta. 
Kiko - 215 Pearly light pink
Pearly light pink on hyvin vaalea vaaleanpunainen lakka. Tässä näkyvät siveltimen vedot ja levittämisen kanssa sai olla tarkkana, koska muuten alla oleva kerros lähti mukaan. Sanoisin koostumuksen pearliksi. 
 Kiko - 216 Satin pastel pink
 Satin pastel pink on vaaleanpunainen shimmerlakka. Levittyi helposti, mutta olisi vaatinut täydelliseen peittävyyteen vielä kolmannen kerroksen. Tosi kiva lakka ja isot plussat että shimmer näkyy oikeasti myös kynsillä eikä vain pullossa. :)
Kiko - 217 Antique pink
Antique pink on likainen nude. Tämä väri on tuttu jostain 90-luvun tietämiltä. Lakka levittyi nätisti ja peitti yllättävän hyvin kahdella kerroksella. Shimmer näkyy kuvassa kynsillä, mutta huonommassa valossa sitä ei näe. Kamera sekosi lakasta ja antoi minulle rusketuksen. :-D Tämä lakka on näistä kolmesta suosikkini.
Mikä on sinun suosikkisi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti