lauantai 10. joulukuuta 2016

''Pure mua''

Täytyy sanoa että en muista yhtään näiden kynsien tekohetkeä. Luultavasti ideana on ollut kokeilla messuilta ostettua China Glazen Bite me-lakkaa ja Cesars shopista ostettua Creative shopin 27 laattaa. (olin tässä ensin kirjoittamassa pitkää stooria BP-L032 laatasta, jota luulin testanneeni uudestaan kunnes tajusin, että laatta olikin ihan eri. :-D) Lakka toimi kivasti ja laatta myös. Olin  yllättynyt Bite me:n laatuun, koska jostain kumman syystä vertasin sitä Thistle do nicelyyn. Kynnet olivat ihan ok:t mitä nyt päällyslakka levitti hieman leimoja.
Kynsillä:
ChG - Bite me
Leimat: Creative shop 27 ja Moyra - 301

Nämä kynnet kuuluu just niihin perinteisiin pikakynsiin, jotka ei sen kummemin jää mieleen tai niitä ei tule ihasteltua kun ne kynsillä ovat. Perusk(a)uraa näin hienosti ilmaistuna. Jos kaikki kynnet ovat keskenään täysin samanlaiset, minusta niissä pitää olla sitä jotain, mitä näissä nyt ei ollut, ja siksi nämä ovat jo unohtuneet.
Mitä mieltä te olette samanlaisista kynsistä?

2 kommenttia:

  1. Väriyhdistelmä on kiva ja tuo mieleen kesän. Mun mielestä tälläset lakkaukset on kivoja, näyttävät kauniilta ja helposti toteutettavissa :) Nätskät :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllähän näissä melkoinen kesäfiilis on, kiitos! :)

      Poista