maanantai 5. joulukuuta 2016

Messukynnet

Hupsista keikkaa. Luulin julkaiseeni messukynnet messupostauksessa, mutta enpäs ollutkaan julkaissut. Olette varmasti joskus olleet tilanteessa, jossa teidän on pitänyt tehdä kynnet joiden olisi tarkoitus kestää ainakin viikko siisteinä, MUTTA se todellisuus onkin sitten aina toisenlainen. Ne kynnet jotka on tarkoitettu ns. pikakynsiksi kestävät viikkoja ja sitten ne joiden pitäisi kestää, eivät kestä edes kahta päivää. Näitäkin kynsiä piti paikata viikon aikana ainakin 3 kertaa, että se niistä kestävistä kynsistä. :-D
Kynsillä:
Ginatricot - Angel
Golden rose JJ - 103

Ja hei nythän on joulukuu! Minulla on tänä vuonna (kuten edellisenäkin) Essencen joulukalenteri, jonka luukuista ajattelin tehdä Instagram-tililleni koosteita, ja minuthan löytää IG:stä milba__ nimimerkillä. :)
Oletko törmännyt tähän kestoprobleemaan?

4 kommenttia:

 1. Kyllä vain! Lakkasin ystävälleni kynnet lauantaina ja niiden oli tarkoitus kestää maanantaihin asti kun oli Itsenäisyyspäiväjuhlintoja ja mahdollisesti myös myöhemmin viikolla oleviin pikkujouluihin asti. Maanantaiaamuna sain kuvaviestin haljenneesta kynsilakasta. Oma lakkanikin lohkesi samana aamuna, vaikka olin edellisenä päivänä lakannut. Ja mun kynsilakka ei koskaan lohkea kynsiltä! Ärsytti :D Nyt täytyy tuunailla uusiksi, ei muu auta.

  Nämä sun kynnet on mun mielestä todella kivat. Vaikka on glitteriä, niin ei ole överit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo just noin käy aina kun ei pitäisi. :-D
   Kiitti!

   Poista