torstai 13. marraskuuta 2014

Berlin in pictures

Vihdoin minulla oli aikaa käydä läpi Berliinissä ottamani kuvat. Kuvia olisi ollut vaikka kuinka paljon enemmän, mutta koitin karsia määrän kohtuulliseksi. :) Berliini oli kaupunkina erikoinen. Omasta mielestäni siellä ei ollut selvää keskustaa, johtuneeko sitten muurista vai mistä. Katuja kun käveli maisema vaihtui koko ajan, välillä oli korkeita ja hienoja kerrostaloja, välillä ränsistyneitä taloja ja ilotyttöjä(jopa keskellä päivää). Isoimmista nähtävyyksistä kävimme eläintarhassa, tv-tornissa ja muurilla. Vaikka kaikkea ei tullutkaan nähtyä, luulen etten mene Berliiniin toista kertaa. Jokin siinä kaupungissa ei vakuuttanut minua toisin kuin Barceloonassa, jonne lähtisin mielelläni kolmannenkin kerran. Mutta nyt niihin kuviin!


Jos nyt jotain jäin Berliinistä kaipaamaan, niin kiinalaisia pikaruokapaikkoja, joista sai aivan älyttömä hyvää ruokaa halvalla!
Minne haluaisit matkustaa?

6 kommenttia:

 1. Näiden kuvien myötä tuli taas kamala ikävä Berliiniin. Yhtenä kesänäkin siellä tuli käytyä kahdesti, kun kerta ei riittänyt :). Se on ainoa kaupunki, josta lähtiessä ei tule tunnetta, että olisi menossa kotiin vaan pois kotoa. Harmi, että tein itseni kanssa sopimuksen, etten mene Berliiniin ennen kuin uusi lentokenttä on saatu auki... näyttää myöhästyvän vuosi vuodelta :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulle Berliini ei jättänyt sellaista tunnetta, en tykännyt ollenkaan siitä miten siellä kohdeltiin turisteja. :/ Onneksi maailmassa riittää nähtäviä paikkoja vaikka millä mitalla!

   Poista
 2. Mää voisin käydä toisenki kerran Berliinissä. Tykkäsin kaupungista. Tosin haluan käydä miljoonassa muussa paikassa edes yhden kerran ennen tuota. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liikaa paikkoja mistä valita! :-D Itsekkin haluaisin vielä vaikka minne... jospa kohta uutta reissua jo suunnittelemaan!

   Poista
 3. Ihana toi karhu :3 mitä noi pylväät on toka vikassa kuvassa? Oon ihan just lähössä Karibialle, mitä en koskaan uskonut tekeväni! Matkasta tullee mielenkiintoinen :) Pariisi on mulle kuin toinen koti <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli sulonen! :) Vielä kun ois vilkuttanut niin ois ollu bueno. :-D
   Noi pylväät on Juutalaisten muistomerkiltä. Noi pylväät on aluksi tosi matalia, mutta mitä syvemmälle alueelle kävelee, sitä korkeemmaks ne nousee ja lopulta oot labyrintin keskellä etkä nää mitään muuta kuin harmaata. :-D
   Oi vitsi, kuulostaa niin huipulle! Pääsispä itsekkin jonnekkin lämpimään. :) Hyvää matkaa!
   Pariisi on mulla vielä näkemättä, mutta ehkä joskus...

   Poista