keskiviikko 19. marraskuuta 2014

#ablecaw14 Week 10: Marbling

Olin ensin ihan varma, että haluan haastaa itseni tekemään pitkästä aikaa vesimarmoroinnin. Valitsin lakat ja jaksoin tehdä koristelut vasempaan käteen, mutta siihen se sitten jäin. Valitsemani lakat eivät erottuneet tarpeeksi toisistaan ja peittivät huonosti (olisi pitänyt laittaa valkoista alle). Nappasin teille kuitenkin kuvan, mutta sen jälkeen nämä menivät poistoon.
Kynsillä:
Kiko - 255 Violet microglitter
Essence - Galactic glam
L.A. Girl - Brilliant blue
 Sitten keksin toteuttaa haasteen kuivamarmorointina, jota tässä blogissa on nähty aika paljon. Valitsin lakoiksi uudet Essencen lakat Little lila town ja Off to miami!. Molemmat hyvin käyttäytyviä cremejä ja peittävät jo yhdellä kerroksella, mutta laitoin kaksi tasaisemman tuloksen takia. Tämä tekniikka on kyllä melko pomminvarma, harvoin tulee epäonnistumisia. :-D (toisin kuin vesimarmoroinnissa!)
Kynsillä:
Essence - Little lila town
Essence - Off to miami!


Voi huoh näitä kuvia, rakeisia ja suttusia. Huutelin eBayssa jo telttani perään, koska sen olisi pitänyt tulla 10.11 mennessä, eikä se vieläkään ole tullut. Lupasivat lähettää uuden teltan, jospa se tulee perille... Mutta ensi viikolla pääsen kotiini, joten kuvat paranevat joka tapauksessa pian! :)
Vesimarmorointi vai kuivamarmorointi?

4 kommenttia:

 1. Koristelutyylinä tykkään enemmän vesimarmoroinnista, koska kuivamarmorointia en saa ikinä onnistumaan. Näistä sun versioista kuitenki tykkään enemmän kuivamarmoroinnista enkä voi olla kun kateellinen tuolle onnistumiselle:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikilla on se oma osaamisensa. :) Itse olen kateellinen sun vesimarmoroinneille, jotka tuntuu aina onnistuvan!

   Poista
 2. Kauniita lakkauksia molemmat (: Mä en oo ees kokeillu kuivamarmorointia koskaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Kannattaa joskus kokeilla sitä, se on yllättävän helppoa, varsinkin hiekkalakoilla!

   Poista