sunnuntai 30. marraskuuta 2014

#ablecaw14 Week 11: Winter wonderland

Elossa ollaan, vaikkakin kiirettä on pitänyt! Koko loppuviikko meni asuntoja siivotessa kun pääsimme vihdoin perjantaina takaisin kotiin. ♥ Ja eilen vietimme pikkujouluja kynsiharrastajien kesken, oli kyllä mukava ilta! :) Kiireiden takia sain tehtyä tämän viikon toiset haastekynnet eilen pikkujouluissa. Kynsiin meni aikaa ehkä n. 30 min kaiken muun säädön yhteydessä, joten todella pikakynnet kyseessä! Yksinkertainen hiekkaliuku ja leimoja, me like. :) Ps. kuvaustelttani saapui viimein, nyt minun pitää vielä opetella ottamaan kuvia siellä.
Kynsillä:
P2 - Happy (sininen hiekka)
Perfect - S81 (valkoinen hiekka)
+ leimat Essence - Galactic glam ja Infinity 79


Oletteko te jo viettäneet pikkujouluja?

12 kommenttia:

 1. Ai kun ihanat talvikynnet <3 Mulla olis talvisia leimauslaattoja, water decaleita, metallisia koristeita ym, mutta vieläkään en ole saanut niitä kynsilleni, vaikka koko syksyn olen sitä odottanut :D Täytyypä ryhdistäytyä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥
   Se on tuo ulkoilma mikä ei houkuttele laittamaan lunta kynsille, mutta onneksi huomenna-ylihuomenna tulee lunta koko maassa! :)

   Poista
 2. Pikkujoulut on vielä edessä. :)
  Kynnet on todella kauniit! Voi kun tulisi lunta edes vähän maahan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pikkujoulut on kivoja. :) Itsellänikin olisi vielä yhdet, mutta aikataulujen takia en taida tänä vuonna päästä mukaan. :/
   Kiitos! Toivotaan, että se lumisade tulee oikesti huomenna-ylihuomenna!

   Poista
 3. Tosi kauniit! Pitääkin itsekin tehdä taas pitkästä aikaa hiekkaliuku. Näissä on kyllä herkkä talvinen tunnelma. Mulla ei oikein tänä vuonna ole pikkujouluja, mutta joulun odotusta glögin ym. merkeissä kotona on luvassa sitäkin enemmän!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Sopivan ''jäisen'' fiiliksen toi nuo sävyt puhdas valkoinen hiekka ja kimalteleva sininen.
   Glögi on kyllä ihan ehdoton joulun lähestyessä! Olen juonut varmaan 10 purkillista jo. :-D

   Poista