sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Uusia löytöjä

 Edelliset  kynnet lähtivät nopeasti vaihtoon kolmen syyn takia, 1) en pitänyt kynsistä 2) leikkasin etusormen kynnestä palan tehdessäni ruokaa 3) ostin uusia kivoja lakkoja. Kävin siis kiertelemässä alennusmyyntejä ja hups, löysin sieltä 6 uutta kynsilakkaa... (100 on muuten mennyt rikki!) Nämä 4 lakkaa olivat -50% Ginatricossa, josta löytyi myös oranssilakka (Pump the breaks) 1 eurolla. Lisäksi Hm:ltä löysin todella erikoisen lakan (Orange Reddish), joka näytti pullossa kulta/vaaleanpunaiselle, mutta lakattuani sen mustan päälle se muutti värinsä vihreä/kullaksi. :o
Red, Orange, Black/Gold, Black 
Halusin kynsille nämä uudet punertavat lakat, joten kaverin vinkistä päädyin liukuvärjäykseen. Nämä ei todellakaan olleet helpoimmat kuvattavat kynnet. Kuva ei ole paras mahdollinen, mutta tämä oli ainut, jossa sain edes jotenkin näkymään värinvaihtumista. 
Kynsillä: (järjestys ylhäältä kärkiin)
GT - Orange
GT - Red
Flormar - U14
+kynsitarroja

Tein myös kynnet kaverilleni, joissa päädyimme suht yksinkertaiseen tyyliin. Alla GT - Forest Night ja kärjissä hieman kolmion mallissa HM - Aqua splashSatuin katselemaan viikolla joululoman aikana tullutta hm:n kuvastoa, josta bongasin nuo hienot tuikkukupit. Onnekseni täällä on Hm Home, josta löysin nuo kupit. Lisäksi oli pakko hakea irtokarkkeja, koska ne olivat -50%. :) Nams!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti