torstai 17. tammikuuta 2013

My precious..!

Muistatte kuinka valitinkaan siitä suuresta laatasta, joka oli täysi pettymys minulle. Onnekseni asiakaspalvelu oli täyttä priimaa, ja sain palauttaa laatan ja ottaa sen hinnalla tuotteita tilalle. Päädyin väriävaihtaviin lakkoihin, joita olen ihastellut jo pitkään. (Jostain kumman syystä pidän kaikesta erikoisesta, mm. hohtavista valotikuista,väriävaihtavista kynsilakoista... pimeässä hohtavalakka ois kans hieno!) Mut joo niihin lakkoihin. Ne siis saapui tänään, ja ette arvaa kuinka ne piristi mun päivää, kun huomasin ne eteisen matolla. Heti oli avattava paketti ja kokeiltava toimiko lakat oikeasti. :D Jos joku ois ollu näkemässä, niin oisin varmasti näyttäny samalle ku lapsi(...tai minä) karkkikaupassa. 
Ms Mood - Morado to Azul, Hm - Orange Reddish, Ms Mood - Green to yellow
 Syy miksi Or on päässyt myös kuvaan selviää alempana, mutta nyt... kattokaa näitä ihanuuksia. :D Yläkuvassa käytin Ms moodit lämpimässä vedessä, eli tuloksena keltainen ja vaaleansininen(joka ei jostakin syystä näytä sittenkään tässä vaaleansiniselle). Alakuvassa ne ovat huoneenlämpötilassa, eli vihreänä ja tummansinisenä. Toisaalta pienoinen pettymys on se, että huoneenlämpötila on ns. kylmä, mutta en tiedä miten Ms mood käyttäytyy sitten kynnellä, kun se ottaa lämmön minusta.
Mutta sitten tähän Or:ään. Se on todellinen kameleontti! Yläkuvissa laitoin sen mustan päälle, ja se näyttäytyy ihan kultaisena. Alakuvassa taas näette, että se on ihan vaaleanpunainen. (oikea reunimmainen) Haluaisin vain kokeilla tätä lakkaa kaikkien värien päällä, jotta näkisin miten se vaihtelee väriään. :D Halusin myös näyttää muut uudet lakat mitkä olin ostanut, jotta selviää vähän niiden eroavaisuudet. Red on punaista, puna/violettihileellä. Orange on oranssia punaisellahileellä. Pump the breaks on oranssi oranssillahileellä, vaikka tämä ja Orange näyttävätkin aika samalle kuvassa. 
Red, Orange, Pump the Breaks, Orange Reddish

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti