tiistai 11. tammikuuta 2022

Moyra - Damask drapery

 Heippa!

Blogin instan puolella kerroin viime viikolla vuoden ensimmäisen postauksen jäävän välistä vatsataudin takia. Mikä olisikaan ollut ihanampi tapa aloittaa vuosi :-D Kaksi päivää kun makasin peiton alla sängyssä, ehdin huomata Cesarsshopin ilmoituksen F.U.N lacquerin myynninlopettamisesta. Laitoinkin muutaman lakan tilaukseen ja samalla ostoskoriin päätyi muutama muukin tuote. Ensimmäisenä testiin pääsi Moyran Damask drapery leimauslaatta. Laatan kuviot näyttää nopeasti katsottuna ihan vaan kiekuroilta, mutta tarkemmin kun laattaa tutkin, tulin siihen tulokseen että kuvioissa on ainakin mehiläinen, mustekala ja pöllö. Enhän oo ainut joka näkee nämä öttiäiset? (Tässä laatta)
Kynsillä:
Opi - My Color Wheel is Spinning
+ leimaus Moyra - 11 Damask drapery ja Moyra - 304

2 kommenttia:

  1. Harmi että FUNin lakkoja ei enää saa :/ eikä A Englandia. Ne kulta-ajat on ohi kun riemuittiin uusista ihanista lakoista. Geelilakat ei ole mun juttu eikä rakennekynnet. Toisaalta rahat säästyy ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, ja moni muukin hyvä juttu on lopettanut esim infinityn laattoja ei enää ole ja ne lukuisat nettikaupat joista tuli tilattua... Itsekkään en ole innostunut geeleistä enkä rakennekynsistä, en jaksais näpertää niitä ja kyllätyisin varmaan nopeesti samoihin kynsiin. :-D

      Poista