tiistai 29. kesäkuuta 2021

Juhannuskynnet

 Heippa!

Miten teillä meni juhannus? Toivottavasti nautitte ja vietitte kivan juhannuksen. :) Itse järjestin perjantaina kavereille juhannuskisat, joissa oli suurmestarin tyyliin tehtäviä mm. jäisen T-paidan pukeminen päälle. Hauskaa oli osallistujilla ja tuomarilla! Lauantai meni mökkeillessä ja sunnuntai kuvatessa minulle uutta lajia: jokkista. Mutta mennäänpä tämän päiväisiin kynsiin, jotka luonnollisesti on juhannuskynnet. Monesti juhannuksena on tullut mentyä joko kukkakuosilla tai lepardilla, joten tänä vuonna siirryttiin seuraavaan eläimeen, seepraan. Halusin mahdollisimman räikeät kynnet ja valitsinkin pohjalle Bow polishin First lightin. Päälle seepraleimat ja sitten näillä kelpasi juhannuksen juhlia.
Kynsillä:
Essence - Wild white ways
Bow polish - First light
+ leimat Infinity nails - 60 ja ColourAlike - Kind of black

4 kommenttia:

  1. Mikä bloggaamisessa on tällä hetkellä haastavinta vai onko mikään? Entä miten paljon käytät aikaa bloggaamiseen päivässä / viikossa?

    Aurinkoista kesän jatkoa!💛

    https://jasukuvaa.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kysymyksistä! :)
      Haastavinta on löytää aikaa postauksien luomiseen. Ajatuksissa olisi useampikin postaus minkä toteuttaa, mutta aikaa ei tunnu arjesta löytyvän. Eli todella pienellä panostuksella tällä hetkellä mennään, ja sanoisin että aikaa kuluu 1h/viikko.

      Mukavaa kesää!

      Poista