tiistai 16. maaliskuuta 2021

Essence - 06 Yellow to go

 Heippa!

Instagramista osa saattoi huomata ettei pitkien kynsien tarina ollut kovin pitkä. Nostin astioita astiakaappiin ja naps; keskisormen kynsi tökkäsi kaapin reunaan ja katkesi. Onneksi mittaa jäi kuitenkin sen verran ettei kynsihommat täysin loppuneet. Essencen kokoelma uudistuu taas ja bongasin uutuus lakkojen joukosta 40 sekunnissa kuivuvia lakkoja. Tai niin niiden luvattiin kuivuvan. Varpaankynsiin kokeilin vaaleanpunaista lakkaa ja kaksi ohutta kerrosta sai tehtyä kyllä todella nopeasti, aikaa en ottanut, mutta nopean kuivumisen kyllä huomasi. Näitä kynsiä tehdessäni käytin hieman paksumpia kerroksia ja kuivuminen oli tällöin hieman hitaampaa. Olisin ehkä päässyt nopeammin kolmella ohuella kerroksella kuin kahdella paksummalla, täytynee kokeilla ensi kerralla! Koristeeksi söpöt lehdet leimaamalla.
Kynsillä:
Essence - Yellow to go
+ leimat Nicole diary - L14 ja Colouralike - Kind of black


Joko olet bongannut Essencen uutuuksia? Oliko kiinnostavia tuotteita? 

6 kommenttia:

 1. Kivan värinen keltainen ja nätit leimat!

  VastaaPoista
 2. Mä en kyllä varmaan osta enää yhtään essencen kynsilakkaa, ottaa päähän se purkkien jatkuva muuttaminen. Ärsyttää kun kaapissa on nytkin jo ainakin kolmea eri pullomuotoa essenceltä, eikä kokoelma näytä siistiltä :D Miksei näitä voi uudistaa ilman pullon muuttamista, höh!

  Lakkaus on kuitenkin ihanan pirtsakka ja keväinen! Tykkään <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo pullot vaihtuu turhan usein heillä. :D Mulla on ainakin kuutta erilaista pulloa, tosin osa on erikoiskokoelmia niin niissä ymmärtää muodonmuutoksen, mutta kuitenkin.
   Kiitti!

   Poista