tiistai 21. huhtikuuta 2020

Revolution Forever flawless - Decadent

Heippa!
Tällä kertaa en höpöttelekkään kynsistä vaan kurkataan pitkästä aikaa meikkihommiin. Minusta on kiva istua meikkipöydän ääreen ja sutia milloin mitäkin värejä luomille. Harmikseni töihin en oikein voi/kerkeä meikkaamaan mitään silmämeikkiä ripsaria lukuunottamatta, joten olen aina enemmän kuin innoissani jos on joku tilaisuus mitä varten voi sitten meikata ''kunnolla''. Pääsiäisenä minulla oli aikaa meikkailulle, joten otin testiin Revolutionin Decadent paletin. Minulla on helposti rasvoittuvat luomet, mutta nämä Revolutionin paletit (varsinkin nämä jotka on metallikuorissa) pysyvät luomilla pitkään ilman minkäänlaisia ongelmia. Ja pigmenttiähän näissä on vaikka muille jakaa.
 Meikissä:
Revolution Forever flawless - Decadent
(sävyt: Affluent, Indulge, Splendid, Fortuity, Gleam ja Pearls)
Nyx professional - Epic ink liner
Essence - Lash princess false lash effect vedenkestävä
Eylure - Most wanted - Gimme Gimme


6 kommenttia:

  1. Oi miten upea meikki vihreille silmille <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ennen vierastin punaista luomiväriä, mutta nykyään tartun melkein aina punertavaan, koska se saa niin kivasti silmien värin esille. :)

      Poista
  2. Mitä pohjustajaa käytät luomilla? Nimim. täälläkin rasvaluomi :S :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yleensä en käytä mitään varsinaista pohjustajaa. Ihan vain meikkivoide ja puuteri, mutta joskus jos jotain laitan niin olen huomannut ihan toimivaksi Wet'n wildin photo focus primerin. Joskus se on vain liian mattaista/tähmäistä että luomivärit ei meinaa levittyä sen päällä nätisti.

      Poista