tiistai 28. toukokuuta 2019

Helppoja kynsikoristeluja juhliin

Heippa!
Leikkauksesta on toivuttu ja arki rullaa jälleen. Monilla on varmasti viikonloppuna tiedossa valmistujaisjuhlat. Omia ylioppilaskynsiä en muista ollenkaan, mutta sen muistan että niitä ei kauaa suunniteltu muiden valmistelukiireiden takia. Ajattelin helpottaa teidän viikonloppua hieman ja keräsin kasaan muutamat helpot, mutta näyttävät koristelut joiden toteutuksessa ei kauaa mene.

1. Glitterliuku
Tarvitset vähintään glitterlakan, loput toteutuksesta on täysin vapaasti valittavissa. Liu'un voi tehdä suoraan siveltimellä tai esimerkiksi meikkisienen avulla. Itse tykkään enemmän tehdä liu'un ns. kärkeä kohti, mutta toisin päin tehtäessä lopputulos on yleensä kestävämpi.




2. Drybrush/distressed
 Tarvitset kaksi erilaista lakkaa. Lakkaa pohja ja sen kuivuttua vetele mahdollisimman kuivalla sudilla vetoja ristiin rastiin.

3. Waterdecalit/tarrat
 Tarvitset pohjalakan ja waterdecaleita/tarroja. Lopputulos muokkautuu lakka ja wd/tarra valintojen mukaan. Jos kynnet tuntuvat liian levottomilta kun koristeita on joka kynnessä, laita vaikka vain yhteen, tai yhdistä vaikka ranskalaiseen manikyyriin.


 4. Ranskalainen manikyyri
Tarvitset vähintään valkoisen lakan. Jos kyntesi ovat kovin värjätyneet, kannattaa aluslakkana käyttää jotain vaaleaa lakkaa. Kärjet voi tehdä vapaalla kädellä tai tarrojen avulla.

 5. Kukat
Tarvitset kolme lakkaa ja esimerkiksi hiuspinnin. Kukat voi tehdä pilkuttamalla muutaman palleron rinkiin ja laittamalla keskelle eri värillä pallero. Jos kukkiin haluaa ns. keskiruodot, ne saa tehtyä helpoiten hammastikulla. Sen jälkeen kun olet alemmat pallerot tehnyt, vedä niiden keskeltä hammastikulla keskelle veto. Viimeistele keskipallerolla. 

6. Glitterpläjäys
Tarvitset lakan ja glitteriä. Jos helpommalla haluat päästä niin myös leimasimen ja teippiä. Pohjalakka kuntoon, jonka jälkeen leimasimeen teippiä haluamallasi tavalla ja glitterillä kuvio täyteen. Kun kuvio on täysi, ota teipit pois ja paina leimasin melkein kuivuneeseen pohjalakkaan. 
Onnea valmistuville ja mukavia juhlia kaikille!

4 kommenttia:

  1. Ihania lakkausideoita! <3 Ja tuo teippi+leimasin -niksi oli minulle ihan uusi, kiitos siitä! Pitääpä kokeilla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :)
      Kannattaa ehdottomasti kokeilla tuota kikkaa, ei oo irtoglittereillä koristelu ollu ikinä niin helppoa.

      Poista
  2. Pitääkin joskus testata tuota glitterin leimaustaktiikkaa :)

    VastaaPoista