tiistai 23. huhtikuuta 2019

Peikkoja tropiikissa

Tällä kertaa haistatetaan kukkaset talvelle ja painellaan suoraan lämpimiin kesäiltoihin. Sain valita Born pretty storelta testiin muutamia tuotteita ja yksi valitsemistani tuotteista oli tämä trooppinenlaatta. Raitaleimat irtosivat laatasta helposti ja kokeilin niiden päälle leimata ensin yläreunassa näkyvät peikonlehdet, mutta ne eivät jotenkin toimineet yhdessä, joten päädyin vaihtoehto B:hen. 
Kynsillä:
Essence - Razzle dazzle
Opi - Where Did Suzi's Man-go?
+ leimat BP Tropical punch - L002 ja Essence - Wild white ways
Infinity - 83 ja Moyra - 301


Ps. nämä Essencen glitter On, glitter Off - lakat on kyllä parhautta, jos joku ei ole vielä tutustunut niin äkkiä kaupoille! 
(en hyödy linkeistä)

2 kommenttia:

  1. Mä ostin vähän aikaa sitten kaks tuollasta Glitter On, Glitter Off-lakkaa, mutta minusta ne haisi jotenki ihan kummalliselle ja se lakka oli vaan semmosta venyvää mössöä O.o En sitte tiiä, että mikä niissä oli vikana, kun sullahan ei vissiin tämmöstä ongelmaa ole ollut? Ostin siis sen pinkin ja sit just tuon kultasen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On näissä se oma tuoksunsa ja koostumus myös hieman erikoinen, mutta kun malttaa ajan kanssa lakata niin on kyllä sen arvoiset :) vaikka repsottais kulmasta irti niin siinä se kulkee mukana monta päivää.

      Poista