tiistai 8. tammikuuta 2019

Vuosi 2018

Tämän postauksen piti alunperin sisältää vain kuvia joulunajalta, mutta lukiessani muiden bloggaajien vuosikoosteita, halusin tehdä itsekkin pienen koosteen. 

Tammikuussa isoin juttu oli tamminäyttelyt. Inni ei menestynyt, mutta ainakin hauskuutettiin katsojia ja tuomaria. :) Muuten kuukausi meni töissä ahertaessa.
Helmikuussa osallistuin jonkun päähänpiston takia Ruthless raja-hiihtoon, 24 km matkalle. Onnistuin vielä voittamaan osallistumisen tällekkin vuodelle, mutta saa nähdä uskallanko ottaa haastetta vastaan uudestaan. Parastahan tässä on, että minulla ei edes ole suksia. :-D
 Maaliskuussa kävin pitkästä aikaa islanninhevosvaelluksella. Ravattiin Innin kanssa meidän kylälle rakennetussa uudessa koirapuistossa ja nautittiin aurinkoisista pakkaskeleistä. Kävin myös katsomassa Anatuden keikan Jyväskylässä.
Huhtikuussa Inni täytti 1v ja totta kai meillä oli nakkikestit! Kävin myös lisää keikoilla; ensin Vuokattifestillä ja sitten Rasmuksen keikalla Levillä. ♥
 Toukokuussa kävimme Innin kanssa toisissa ja viimeisissä näyttelyissä Posiolla ja kävimme Joensuussa tutkituttamassa Innin polvet-lonkat yms. terveiksi. Aloitin myös suunnistuskauden ja mökillä vietettiin oksienkeruutalkoita, kun kaikki isommat puut kaadettiin pihasta pois.
Kesäkuussa eksyin ensimmäistä kertaa seikkailupuistoon ja hommasin heti itselleni viikon saikkua. Kävin myös pitkästä aikaa sirkuksessa. Aloitin loman kiertämällä Hossassa Kokalmuksen kierroksen - nätit oli maisemat! Ja loppukuusta nautin taas Rasmuksesta (ja Sannista ja Uniklubista) Kuopion viinijuhlilla. 
 Heinäkuu starttasi Pärnun reissulla, jossa harmittavasti sää ei ollut tällä kertaa suosiollinen. Uskaltauduin Pärnussa uudestaan seikkailupuistoon - ja siellä meininki olikin hieman extreme verrattuna Suomeen. Mökillä pidettiin maalaustalkoot ja loppukuusta näin taas Rasmuksen - tällä kertaa Qstockissa. ♥
Elokuussa keräsin marjoja minkä ehdin ja osallistuin kolmannen kerran Raatteen maratonin kympille. Osallistuin myös ensimmäisiin epävirallisiin suunnistuskisoihin - palkintona porkkanapussi!
 Syyskuussa palasin heppailun pariin ja kävin hiusmallina. Pidin myös työkavereilleni paljuillan, koska luulin olevani viimeistä kuukautta töissä täällä, mutta ne jatkuivatkin vielä kuukauden eteenpäin. 
Lokakuun isoin juttu oli I love me- messut. Käänsin myös elämäni suunnan kohti sinkkuelämää ja sain tietää, että jatkankin työssäni vakituisena tammikuusta lähtien. 
Marraskuussa suunnittelin blogin joulukalenteria ja lisäsin heppailua elämääni. Toimin myös Innin kaverusten hoitajana ja innostuin neulomisesta monen vuoden tauon jälkeen.
Joulukuussa kävin ensimmäistä kertaa ikinä pakohuoneessa - ja meidän porukka oli niin taitava, että päästiin ulos! Kävin minireissun Jyväskylä-Kuopio akselilla - ja löysin mm. Lidl outletin! Vietin Joulun mökillä perheen kanssa ja vaihdoin vuoden hyvässä seurassa. 

Vuosi 2018 oli tapahtumarikas ja toivon samaa ja enemmän vuodelta 2019. ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti