maanantai 16. marraskuuta 2015

Kuopion kynsimiitti vol. 5

Sain jälleen kerran järjestettäväksi Savo-Karjala-Kainuu alueen miitin Kuopioon. Miittipäiväksi sovittiin lauantai 14.11. Aloitimme miittimme Kuopion Make Up Storella, jossa ihanainen Outi aloitti miitin kertomalla meille hieman Mussin historiasta. Tämän jälkeen saimme hieman naposteltavaa, jonka jälkeen Outi opetti meille Duo Contouringin (tästä lisää omassa postauksessaan) ja Velvet beamin käytön. Opetuksen jälkeen saimme sponssipussukkamme ja tutkimme mussin muuta valikoimaa. 
 Make Up Storelta siirryimme minun luokse, jossa tytöt eivät meinanneet malttaa kirppiskasseista (kirjaimellisesti ryömivät niiden sisällä) nousta syömään ensin suolaista ja pienen lakkavisan jälkeen makeaa. Syöpöttelyn jälkeen osa vielä kirppisteli ja me muutamien kanssa käytiin hieman läpi leimauksen saloja. Oli aina yhtä kiva tavata kanssa harrastelijoita! :)
Make Up Storen pussukasta löytyi jokaisella Duo Contouring Light, purnukka esimerkiksi vanulapuille ja 3 arkkia tatuointeja. Lisäksi joidenkin pussissa oli joko glitterpurkki, luomiväri tai Shade lookin Velvet beamin - ''korostuskimalle''.
 Bornprettystore lupasi osallistua kevään Joensuun miittiin, mutta tavarat saapuivat myöhässä, joten säästin ne ja jaoin tässä miitissä. Jokainen sai tatuointiarkin ja leimauslaatan. Itse sain vielä arvonnassa koko kynnen decali arkin. Miss Lis lähetti meille siveltimet ja osa sai arvonnasta Orlyn koristelulakan. Saimme myös Luomuruokatukun sponsoroimaan pientä tapahtumaamme. He lähettivät meille naposteltavaksi pussin mulpereita ja pähkinöitä ja jokaiselle kotiin viemiseksi purkin ruususuolaa ja levyn suklaata. Del Alma oli myös meidän sponsorimme, ja kaksi parasta lakkavisassa pärjännyttä saivat korvakorut ja kaksi arpaonnetarta kaulakorut. Iso kiitos sponsoreillemme! 

Kiitokset myös mukana olleille miittaajille! Nähdään pian uudestaan. ;)
Osallistujien blogit, joilla se oli:

Kuvasta kiitokset Tuikulle!

6 kommenttia:

 1. Eka miitti, missä entinen kynnenpureskelija on ollut, ihanaa oli. Etenkin ryömiä kirppiskasseissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä että viihdyit! :) Ja mukaan vaan uudestaan!

   Poista
 2. näyttääpä kivalta tuo miitti :)! Ja nam mitä herkkuja siellä on ollut tarjolla :>!

  VastaaPoista