torstai 5. marraskuuta 2015

Halloween kynnet ja hiukset

Halloween oli ja meni, mutta kaipa nämä kynnet voi näin vähän myöhässäkin julkaista. Kynteni ovat nyt huonoimmassa kunnossa kolmeen vuoteen, mikä ei yhtään lisää intoa lakata niitä. Halloweeniksi kaivelin kuitenkin lakkaustarvikkeet esille. Pohjalle lakkasin kerroksen Ginatricotin mustaa, jonka jälkeen kelmuilin sen päälle China Glazen Turned up turquoisella (I love me-messulöytö). Tämän jälkeen halloween-aiheiset leimat sinne sun tänne Infinityn 78 laatasta.
Kynsillä:
GinaTricot - Black
China Glaze - Turned up turquoise
+ leimat Infinity 78 ja Essencen valkoinen leimauslakka

Turned up turquoise on muuten ihan väärän värinen kuvissa, joten elkää katsoko sitä sillä silmällä. Toki kynteni eivät olleet ainoat, jotka joutuivat halloweenin urhiksi, vaan päätin värjätä myös hiukseni. Ostin I love me-messuilta Biozellin Night Sky hoitavan sävytteen ja mikäs sen parempi aika testata sitä kuin halloween. En olettanut väristä tulevan kirkkaan sinistä, mutta yllätyin kyllä hieman lopputuloksesta. Sinisenvihreämerenneitolook, voin sanoa että kyllä on erikoinen. Ja että en enää _KOSKAAN_ värjää hiuksiani sinisellä värillä, ainakaan tällä. Tukasta lähtee koko ajan väriä, vaatteet ovat siniset, niska on sininen, kädet on siniset... Ei ollenkaan mukavaa. Ps. väriä pois pestessä se tarttui todella kivasti mm. kaakeleihin.
Oletteko kokeilleet Biozellin hoitavia sävytteitä?

10 kommenttia:

 1. Todella kauniit kynnet! Mun mielestä toi sininen näyttää hiuksissa ihan siistiltä! :D Oon kokeillut Biozellin punaista sävytettä, ja on erittäin hyvä punaisen värin ylläpitämiseen -- sotkuista kylläkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)
   Joo on tää kivaa vaihtelua ns. normiväreihin, mutta nyt kun värjäämisestä on hieman yli viikko, väri on jo haalistunut todella paljon ja muistuttaakin nyt enemmän vihreän/harmaan/ruskeaa. :-D Punaista biozellia käytin viime halloweenina, tykkäsin!

   Poista
 2. Onpas upea sävy hiuksissa! Sininen taitaa olla vähän semmoinen että värjää vähän jokaisessa muodossa aina kynsilakoista pastaväreihin saakka :D

  Olisi kiva kokeilla, mutta eipä omassa päässä pahemmin mikään erotu, kun värjäilee vain violetilla..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tuo värjäytyminen tuli kyllä nyt todettua, siksi sitä sinistä oli tullut aiemmin kartettua ja jatkossakin aion karttaa. :-D

   Poista
 3. Ooo, miten tasainen väri tuli Biozellilla ja se on tosi hyvin tarttunut sun hiuksiin! Ihanat! ♡ Myös kynnet on tosi kivat :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itekkin olin tyytyväinen värin tasaisuuteen. :) Toki aivan tyveen se tarttua hieman kirkkaammin, koska se oli vaaleampi, mutta kivan liu'un sai aikaiseksi! Kiitti!

   Poista