maanantai 25. marraskuuta 2013

Siniharmaa skittlette

Skittlette eli koristelutyyli, jossa käytetään yleensä 2-3 lakkaa koristellen kynnet erilaisiksi. Tykkään kovasti tästä tyylistä, mutta en ole aiemmin keksinyt miten itse sen toteuttaisin. Pinterestiä selaillessani törmäsin näihin kynsiin, joista sitten kehittelin oman versioni.
Kynsillä:
Essence - Grey-t to be here (peukku ja nimetön) (2x)
 Perfect sand lacquer - S77 (etusormi ja pikkurilli + sydän) (2x)
China Glaze - Bells will be blinging (keskisormi) (3x)
 
Kynsimiitin ainoat kaupat on tässä. Ostin Eveltä kirppiksen kautta ColorClubin Wild and willingin (vasemmassa reunassa), jonka sain miitissä. Lisäksi vaihdoin Zoyan lakkani ColorClubin Rebel debutanteen (vihreä), In theoryyn ja Oh naturaleen.
Ja, jotta näyttäisin vielä enemmän hamsterilta niin näytetäänpä tässä vielä buyincoinsin ''tilaus''. Tosiaan, tilailin jo alkusyksystä sieltä paketin, joka ei koskaan päässyt perille, joten sain korvauksena ''kolikoita'' heidän sivuilleen. Kauhean vaikea oli valita mitä pakettiin halusin, ja päädyinkin enemmän eikynsipuolelle. 3 rannekorua, sormus, huppari(joka ei ole kuvassa), niittejä, timantteja ja tikkuja. Tämä tilaus kyllä voittaa hukkaan menneen pakettini sisällön mennen tullen. :-D

Näkyyhän teillä muuten blogi näin? (eli ei tumman harmaa tausta jne)

4 kommenttia:

  1. Voi ei, miten söpö tuo nimetön on! ^^ Ja kivoja ostoksia. Kaikki kynsilakat miellyttää ainakin mua ja nuo rannekorut, aah :D
    Blogi näkyy ainakin mulla just tuolleen niinkuin kuvassakin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :3 Itekkin tykkäsin koruista, onneks tulivat perille. :D
      Ja hyvä että näkyy oikeanlaisena!

      Poista
  2. Mullakin näkyy just noin ku kuvassa, on muute kivannäkönen tää blogi näin vaaleena ja mintunvihreänä, ihanan raikas ja talvinen!:)

    VastaaPoista