tiistai 10. syyskuuta 2013

Löpinää

Kiitos kaikille vielä arvontaan osallistumisesta! Palautteenne on todella tärkeää minulle. :) Tein listan toiveistanne/palautteistanne.
- Tutoja
- Jokin alkupään lakkauksista uudelleen
- Uuden koristelutyylin testaus kuva kuvalta
- Tuotearvosteluja
- Inspiraatio luonnosta
- Kuvakollaasipostaus lempparikynsistä
- Lisää valokuvia
- Lakkaushaaste
- Lakkaesittelyt
- Tausta värikkäämmäksi/yhtenäisemmäksi bannerin kanssa

Olen todella iloinen näistä, koska näiden avulla saan niin paljon apua postauksien tekemiseen. Tutoja on todellakin tulossa, kunhan saisin pidettyä kameran lähettyvillä kun teen kynsiä. :-D Alkupään lakkaukset voin tehdä uudelleen, mutta luulen että en pysty niitä muokkaamaan mitenkään(=sama tulos) tai en malta tehdä samanlaisia kynsiä uudestaan. Joten tämä saattaa jäähä välistä, mutta katsellaan. Tuotearvosteluista keksin jo kynsilakanpoistoaineiden testauksen, jonka toteutan tässä syksyllä. Lisäksi tulossa testaukseen muutama muukin kosmetiikkatuote. :)
Inspiraatio luonnosta toteutuu viikonloppuna, kun teen kynnet erästä kilpailua varten. Kuvakollaasia on ehkä tulossa, jos maltan sellaista tehdä. Valokuvia on tulossa myös syksyllä. Lakkaushaastetta en rupea koskaan tekemään, ainakaan semmoista 31.pv, missä joka päivä pitää tehdä uudet kynnet. Tällä hetkellä minulle riittää tuo itse tekemäni inspiraatiohaastelista. Lakkaesittelyistä sain idean kuvata kaikki lakkani kynsilakat-sivulle. (Jos en menetä hermojani ennen sitä). Päätin lopettaa käytettyjen lakkojen kuvauksen, koska a)käytän usein samoja lakkoja b) kuvat vain täyttäisivät tilini kuvatilaa c) unohdan kuvata ne usein. Ja taustankimppuun käyn tällä viikolla.
Tälläistä löpinää tällä kertaa, minä rupean nyt tikuttamaan (150 tikkua odottaa vieressä) ja palataan kynsiin viimeistään perjantaina. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti