torstai 4. kesäkuuta 2015

Toukokuun + Portugalin ostokset

Kerrankin olen ajoissa ostoksien kanssa! Toukokuussa tuli tehtyä kaksi kimppatilausta, joista ensimmäinen suuntasi Hypnotic Polishille. Itse valitsin kyseisestä kaupasta F.U.N Lacquerit 24 Karat diamondin ja Blessingin holona. Myös pari thermo Dance Legendiä otin mukaan 177 ja Trio 1. Löysin myös kyseisestä kaupasta hauskan vinyylisetin, jossa oli vaikka minkälaisia vinyylejä, kunhan vain käyttäisinkin näitä joskus...
 Toinen kimppatilauksista tehtiin uuteen Nailland kauppaan. Yli 100e tilaukselle tuli ilmaiset postikulut ja paketti saapui noin viikossa (Olin portugalissa kun se oli saapunut, joten tarkkaa tilannetta en tiedä). Itselleni valitsin 4 hiekka Moyraa: 862 Wishing well, 864 Dolphin, 865 Daydream ja 866 Feel you. Plussaa nimistä! Lisäksi otin metallisen Moyra 301:n leimaukseen. Tilauksen hieman viivästyessä Zoyien osuus jäi vähäisemmälle, mutta sain onneksi Veruschkan ja Primin huikeaan 4,95e/kpl. 
Tämän saaliin taas sain arpaonnen osuessa uudelleen arvotussa palkinnossa kohdalleni. Kiitos kuuluu Kynsinauhatanssille!
Sitten olisi vielä jäljellä Portugalista mukaan tarttuneet ostokset. Olin hieman pettynyt Portugalin lakka-apajiin, mutta toisaalta en olisi kaivannut yhtään enempää rahanmenoa. :-D Ei varmaan tule kenellekkään yllätyksenä, että kaikki hamstraamani lakat ovat Kikon. Kikon liikkeissä oli vielä sopivasti lakat alennuksessa 1,90e/kpl, joten napsin niitä sitten muutaman koriini. Ylärivi: 251 Peony pink, 297 Acid green, 333 Brilliant violet ja 361 Raspberry pink. Alarivi: 489 Pearly golden mango, 493 Vino perlato ja 502 Pearly mexican pink. 
Lakkojen lisäksi olen todennut Kikon meikit hyviksi, joten niitäkin tuli sitten pari ostettua. Luomiväripaletti oli alennuksessa 5e. Muovissa näkyvä huulikiiltokynä on jo kolmas kynä ja näitä todella suosittelen! Otin myös testiin Kikon korvikkeen Rimmelin Provocalipsille. Kiko oli hieman halvempi kuin Rimmel, pysyvyys on minusta samanlainen, mutta miinusta annan tussimaisesta kovasta kärjestä + hajusta ja siitä ettei mukana tule kirkasta kiiltoa. Kulmavärisetti oli testiostos Primarkista, toimiva peli tuokin!
 Luulen osteluiden jäävän nyt kesällä ihan olemattomiin, joten palaillaan ostospostauksien kanssa sitten syksyllä. Blogi saattaa nyt muutenkin hieman hiljentyä kesällä, mutta muutamia ei-kynsiaiheisia postauksia minulla on jo mielessä, katsotaan koska saan ne julkaistua. :)
Oliko ostoksissa tuttuja, tuliko himotuksia?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti