torstai 18. kesäkuuta 2015

Juhannuskynnet

Tynkäkynsi täällä hei! Tympäännyin viikonloppuna kun oikean käden kynsi katkesi frisbeetä heittäessä, joten päätin antaa kynsille uuden muodon. Kokeilin ensin tehdä niistä pyöristetyt, mutten tuntenut oloani yhtään kotoisaksi, joten ainut vaihtoehto oli todella nysät neliöt. Lyhentäminen oli ihan fiksua, koska maanantaina tallilla käydessäni pitkistä kynsistä tuskin olisi ollut mitään jäljellä. :-D
Juhannuskynsiä suunnitellessani koin lievää ideakatoa ja vietinkin pari päivää ihan nakukynsillä. Eilen illalla sain kuitenkin mainion idean kokeilla pitkästä aikaa vesimarmorointia. Asun kesän kotipaikkakunnallani ja täällä on vesi paljon parempaa mitä Kuopiossa, joten marmorointi onnistuu paljon helpommin! Koska juhannuksen sää näyttää liian harmaalta ja sateiselta, valitsin kynsilleni mahdollisimman räikeät värit: Color Clubin neonit. Olisin tehnyt marmoroinnin kaikilla neljällä omistamallani CC:llä, mutta Peace, Love & Polish ei halunnut toimia marmoroinnissa.
Kynsillä:
Essence - Wild white ways
Color Club - Kapow!
Color Club - Foxy mama
Color Club - Not-so Mellow Yellow

Näistä tuli melkoiset retrokynnet, mutta ovatpahan ainakin räikeät! :-D Juhannuksen aion viettää mökkeillen hyvästä ruuasta ja saunasta nauttien. Sunnuntaina olisi myös tarkoitus käydä Rovaniemellä asti koiranäyttelyissä, joten jospa riiviöllä menisi hyvin! Palaan blogin ääreen sitten ensi viikolla. :)
Hyvää Juhannusta!
Miten aiot viettää juhannuksen?

12 kommenttia:

 1. Ihanat! <3 Tosi iloiset ja kesäiset :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, nää kyllä piristi juhannusta! :)

   Poista
 2. Voi vitsi miten ihanat! Ihanan kesäiset ja muutenkin täydellisesti onnistuneet :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti paljon!! ♥ Kerrankin marmorointi onnistui. :-D

   Poista
 3. Ihanan pirtsakat! :)
  Meillä juhannus alkaa tunnin päästä, kun suunnataan auto kohti Sysmää kaveriporukalla :D Aika ikävää säätä on luvannut, mutta toivottavasti siitä huolimatta tulis kiva juhannus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)
   Toivottavasti teillä oli mukava juhannus. :) Täälläkin sää oli vaihteleva, mutta saatiin silti grillattua!

   Poista
 4. Wow, ku niin mielettömän upea lakkaus! <3

  VastaaPoista
 5. Vastaukset
  1. Kiitti! Nää on kyl mun lempparilakkoja. :)

   Poista