maanantai 8. kesäkuuta 2015

Keltamustaskittlette

Poden yhä hieman hämmennystä Ablecs:n loppumiseksi enkä ole saanut tehtyä kynsiä, vaikka olen lomalla. Tosin oikeasti minun pitäisi vielä tämä viikko keskittyä tentteihin lukemiseen, joten kynnet saavatkin jäädä hetkeksi taka-alalle. Viime viikolla pakotin itseni kuitenkin testaamaan Bornprettystoresta saamaani BP-34 perhoslaattaa. Lakkoja valitessani sormet osuivat mustaan ja keltaiseen. Ja vaikka tämä yhdistelmä toimiikin yhtä hyvin kuin musta-pinkki saan tästä nyt vain ampiaisfiboja. Joka tapauksessa laatta toimi hienosti. Oikeaan käteen leimasin laatasta toisen koko kynnen perhoskuvion ja siihen sain tehtyä pieniä reikiä, mutta se johtui huolimattomuudesta.
Kynsillä:
Opi - I can't just Cope-acabana
GinaTricot - Black
Dance Legend - Holo top coat
+ leimat BP-34 ja Dashican musta

 Ja jos ihmettelette keltaisen värieroa etu- ja keskisormessa, se johtuu holotopcoatista. Pahuksen aurinko ei kuitenkaan ole täällä näyttäytynyt, joten turhaan harmaannutin kynteni.
Saan tuotteeni yhteistyönmerkeissä, mutta en hyödy linkeistä mitenkään. Te hyödytte alennuskoodista alennuksella ja kun koodia on tarpeeksi käytetty saan järjestää teille arvonnan. :)
Tuleeko teillekkin mieleen ampparit kelta-mustasta?

16 kommenttia:

 1. Ihanan väriset ja noi perhoset <3

  VastaaPoista
 2. Harmi ettei aurinko näyttäytynyt ja holoefekti jäi piiloon, mutta eipä se paljoa haittaa kun kynnet näyttävät siitä huolimatta upeilta. Tykkään tästä keltamusta-väriyhdistelmästä ja noi mustat perhosleimaukset on ihanat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jospa ensi kerralla holoja käyttäessä saisin efektinkin näkymään. :-D Tosin siinä tuntuu aina olevan se sade/pilviriski kun holot nakkaa kynsille...
   Kiitos paljon! ^^

   Poista
 3. Ihanat! Mun täytyy varmaa seuraavaks ottaa toi sama laatta testiin, koska perhoset<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Tämä on kyllä kiva laatta, mutta huomasin että BPS:lle oli tullut jo uusi perhoslaatta joka on minusta hienompi kuin tämä!
   http://www.bornprettystore.com/various-butterfly-nail-stamping-template-image-plate-born-pretty-bp74-p-20791.html

   Poista
 4. Uuh ihanat :) mulla oli vähän hankaluuksia ton laatan käytössä mutta ehkä se johtu siitä että yritin leimata sizzlellä? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitän. ^^ Se voi olla että Sizzle ei oo tehty tätä laattaa varten, jospa sun laatta toimii jollakin muulla lakalla! :)

   Poista
 5. Upeat kynnet! Mä pelkään perhosia, mutta näitä en yhtään, kun ne on tarpeeksi synkeät eikä niin hennon pitsimäiset kuin perhoset yleensä on kaikissa kynsikoristeluissa :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Mulle perhoset menee missä muodossa tahansa, mutta hämähäkkejä en voi sietää edes pinkkeinä. :-D

   Poista
 6. Keltainen ja musta on näyttävä väriyhdistelmä :) nätti skitlette!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Ne korostavat kyllä hienosti toisiaan.

   Poista
 7. Todella kauniit kynnet ^.^
  Mie kans olen metsästänyt aurinkoa, että holot pääsisivät oikeuksiinsa... Ehkä se vielä kesän päälle näyttäytyy meille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitän ^^ ♥
   Nyt se aurinko on onneksi jo vähän näyttäytynyt! Jospa sää paranee piakkoin lämmönkin suhteen. :)

   Poista