lauantai 27. kesäkuuta 2015

Synttärikynnet

Taas on vuosi vierähtänyt ja minä vanhentunut. Ei vaineskaan, enhän minä vanhene, enhän? Toisaalta koin ehkä rankimmat ja hauskimmat synttärit pitkään aikaan, että voin sanoa vanhenemisen tuntuvan aamulla. :-D
Mutta mennäänpä niihin synttärikynsiin. Tällä(kään) kertaa en päätynyt laittamaan kynsille lempiväriäni eli pinkkiä. Päädyin toiseen lemppariini eli minttuun. Tein toisinnot eräistä ablecs15 kynsistä, sillä erotuksella, että glitterkynsiä olikin kaksi ja peukku sai hopeakerroksen. Kuvaus hetkellä aurinko ei voinut paistaa, mutta voin kertoa että minttu näyttää todella hyvälle holotettuna!
Kynsillä:
Kiko - 526 Mint (2x)
Opi - This gown needs a crown (peukussa 2x)
Dance Legend - Holo topcoat


Ei mulla muuta kuin
Joko siellä alkaa kesä näyttäytyä?

10 kommenttia:

 1. Aah, ku upea lakkaus! <3 Ja onnea kovasti, ku vanhuus lähenee... :D

  VastaaPoista
 2. Kyllä tälläsillä kynsillä on ollut hyvä juhlia vanhenemista! <3 :) Nätit ovat.

  Voivoi, oispa lämmintä ja aurinkoista. Vettä on satanut lähes koko viikon kuin esterin persiistä. Eilen illalla kun festarialueen ulkopuolella seisoin (meren rannalla), ei meinannut pärjätä lämpimällä hupparilla+tuulitakilla ja kalsareilla :D Shortsikelit saisi tulla jo!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ♥ :)
   Joo on kyllä ollut karmiva kesä! Muistelen kaiholla lapsuuden kesiä jotka vietettiin mummolassa joka päivä uiden ja pihalla liikkuen, silloin ei tarvinnut palella. :-D

   Poista
 3. Nätti lakkaus, upeat nuo nimettömän ja keskisormen kynnet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) Nuo kynnet on minun suosikit.

   Poista
 4. Myöhästyneet synttärionnittelut! Mahtavat glitterkynnet, tällaisilla hirmu hienoilla kynsillä kelpaa viettää juhlapäivää :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Kyllä näillä tosiaan kelpasi juhlia, ja ovatpa vieläkin kynsillä niin kestoakin löytyy. :-D

   Poista