tiistai 30. kesäkuuta 2015

Blobbicure

Törmäsin kyseiseen koristelutyyliin instassa ja totta kai sitä oli testattava. Blobbicuressa märän pohjalakan päälle tiputellaan tippoja toisella lakalla, kuulostaa helpolta vai mitä? Tässä hommassa kannattaisi kuitenkin käyttää pohjalakkana lakkaa joka ei meinaa kuivua millään, koska todella helposti käy niin että tipat eivät lähde leviämään kun pohjalakka on jo kuivahtanut. Lisäsin joka kynteen _todella paksun_ kerroksen lakkaa, mutta silti se kerkesi jähmettyä ennen tippoja, kuinka ärsyttävää. Hassua kun aina valitetaan siitä miten hitaasti lakat kuivuvat, mutta tässä hommassa asia on taas päinvastoin. :-D Sain kuitenkin pariin kynteen luotua kohtuu hyvin kuvion, joten ei puhuta niistä leviämättömistä tipoista mitään. (Nehän ei kameralle näyttäytyneet)
Kynsillä:
Essence - Wild white ways (3x)
Essence - Galactic glam

Minulla oli muuten tämän nimitys hukassa ja hain apua Kynsikoristelut-ryhmästä. Suomennosta tälle ei ole keksitty (vielä), mutta ehdotuksina tuli jo kuplis ja kuplikyyri/-kuuri. Itse voisin ajatella tätä ehkä blobbiksena.
Minkä nimen sinä antaisit tälle?

14 kommenttia:

 1. Tosi hienot! Pitää itse myös kokeilla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Kerrohan sitten miten kokeilussa kävi!

   Poista
 2. Nätti lakkaus. Pitää ehdottomasti itsekin kokeilla, kiitos ideasta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) Tää on ilmeisesti aika suosittua ulkomailla, mutta Suomeen vasta rantautunut. :-D

   Poista
 3. Upeet! Tätä tekniikkaa pitäis iteki kokeilla. Mun mielestä kaikkia termejä ei tarvi edes yrittää suomentaa, koska se on vaan niin vaikeeta ja suurin osa näistä koristelutekniikoista kuulostaakin paljon paremmalt enkuks ku suomeks.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos♥ Joo totta tuo suomennos homma osa parempi pitää omina versioinaan, mutta voin vain kuvitella kun joku ilta-lehti tms yrittää kuitenkin suomentaa näitä. :-D

   Poista
 4. Wau! Oon varma, että en saisi tota ikinä onnistumaan joten en aio edes kokeilla:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noh,noh kaikkea kannattaa kokeilla! :-D

   Poista
 5. Hienosti onnistunut blobbicure! Noin niinkun itse tätä tekniikkaa kokeilleena tiedän että blobbicure on helpommin sanottu kuin tehty :). Noi metallinhohtoiset blobsit näyttävät valkoisella pohjalla tosi makeilta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Blobbicureen todellakin pätee tuo sanonta.

   Poista