tiistai 5. toukokuuta 2015

Minttuinen söpistely

Pari viikkoa sitten Game to play- haasteessa kirosin kynsiä ja sitä miten minun piti uusia lakkaus samana päivänä. Unohdin kokonaan sitten esitellä teille sen uuden lakkauksen, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan, eikö niin? Aiempi tarkoitukseni oli silloin testata Essencen Gel-lakkoja ja en halunnut luistaa asiasta, joten käytin niitä uudestaan. Normaalista tavasta poiketen myös alus- ja päällyslakka on gel-kokoelman. Kauhean monimutkaisia kynsiä en jaksanut toteuttaa joten tein vain sydänaksenttikynnet ja valmis!
Kynsillä:
Essence - Play with my mint
Essence - Frozen kiss
Essence - On air!

Lakat ovat helposti levitettäviä ja kuivuvat suht nopsaa, mutta kestävyys oli pettymys. Lakkasin kynnet perjantaina ja jo sunnuntaina niistä oli lähtenyt paloja, vaikken tehnyt mitenkään erityisen rankasti käsillä hommia. Vertailun vuoksi kestävyydestä: viime postauksessa näkyneet vappukynnet tein torstaina ja vielä tänä aamuna (eli 6 pv) ne olivat hyvässä kunnossa. Hienoinen pettymys siis ns. erikoislakaksi, mutta ehkä kuun asento oli lakalle sinä viikonloppuna väärä tai jotain semmoista.
Oletko kokeillut Essencen Gel-lakkoja?

6 kommenttia:

 1. Kaunis minttu ja ihanan kiiltävä pinta. En ole kokeillut oikeastaan mitään gel-lakkoja. Eivätkä ole ihan ensimmäisenä ostoslistallakaan kun aika vaihtelevia juttuja niiden pysyvyydestä kuulee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo Gel-päällyslakka antaa kyllä todella kivan kiillon ja se kuivui nopeasti! :) Jep, vaihtelevaa tulosta olen itsekkin kuullut, mutta en luovuta vielä näiden suhteen. :-D

   Poista
 2. Tämä minttu on ihana:) Olen kokeillut samaa lakkaa ja mulla se pysyi hyvin monta päivää kun en olis raaskinut luopua kynsistä. Muita mulla ei sitten olekaan joten en uskalla yhden perusteella tehdä laatuarvioita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on! :) Käytitkö silloin omia normi alus- ja päällyslakkoja? Epäilen että vika voi nimittäin olla noissa gel alus- ja päällyslakassa kun lakkaus ei kestänyt, normaalisti kuitenkin kestää useamman päivän hyvänä.

   Poista
 3. Mun on siis niin pakko saada tuo minttulakka. En kestä elämää ilman sitä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä upea, toivottavasti saat omasi pian! :)

   Poista