torstai 14. toukokuuta 2015

#ablecs15 Week 14: Matte

Pidän kovasti siitä mattalakan samettisesta pinnasta jota tulee hipelöityä, kun mattaa on kynsillä. Omassa käytössäni mattakynnet kuluvat kuitenkin nopeammin kuin normaalit lakkaukset mikä on kyllä ihme hommaa. Jostain syystä siis koin pientä laiskuutta kynsien teossa ja päädyinkin testaamaan uutta Bornprettystorelta saamaani BP-L012 laattaa. Pohjalle lakkasin pari kerrosta Opin Sorry I'm fizzy todayta, jonka jälkeen leimasin xo tai ristinolla-leimat ChG:n Harmonylla. Oikean käden kynsiin testasin laatan muita kuvioita ja osan kanssa oli ongelmia. Olenkin kuullut, että näissä neliskanttisissa laatoissa kuvioiden syvyydet vaihtelevat, minkä takia kaikki kuviot eivät toimi. Toivottavasti BPS saa asian kuntoon.
Kynsillä:
Opi - Sorry I'm fizzy today (2x)
+ leimat BP-L012 ja ChG - Harmony
Beauty UK - Matte topcoat

Alempi kuva on otettu suorassa auringon valossa ja siksi SIFT näyttää turhan lohenpunaiselta, mutta ei anneta sen häiritä, eihän?

Onko sinulle osunut ongelmalaattoja?

10 kommenttia:

 1. Tosi kiva tuo SIFT matattuna :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekkin yllätyin miten kivaksi se muuttui! :) Jopa kivempi matattuna.

   Poista
 2. Ihanat kynnet! Tuo Fizzylakka näyttää tässä lakkauksessa ihan hurjan hyvältä :). Ja valitettavasti kohdalleni on osunut pari toimimatonta BPS:n leimauslaattaa, toivottavasti tosiaan korjaavat ongelman pian.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Harmi juttu jos sinnekkin on osunut toimimattomia laattoja. :( Vaikka laatat ei ole hinnalla pilattu niin kyllä sitä aina toivoo toimivuutta.

   Poista