lauantai 9. toukokuuta 2015

#ablecs15 Week 13: Dreaming

Tähän olisi voinut keksiä vaikka mitä ideoita pumpulipilvistä mitä ihmeellisimpiin uniin, mutta päätin mennä sieltä missä aita oli matalin ja lakkasin kynsille todella monta kerrosta Essencen Never stop dreamingiä. Todella monella kerroksella tarkoitan oikeasti todella montaa. Olen käyttänyt lakkaa 2 kertaa ja se on vajunut jo melkein sentin! :-D Onneksi sentään muistin laittaa alle pari kerrosta Peel offia. 
Kynsillä:
Essence - Never stop dreaming
Sain eilen Bornprettystorelta testituotepaketin ja otin heti testiin kynsinauhatatuoinnit. Ensin valitsin sormiin/kynsiin sopivat tatuoinnit ja leikkasin ne irti. Sen jälkeen irroitin suojakalvon ja painoin kuvan ihoa vasten, sitten töpöttelin hieman märällä pumpulilla ja se oli siinä. Helppoa kuin mikä!
Ohuimpia kohtia sain hieman ryttyyn/venymään, mutta hyvin tatuoinnit kestivät hyvin kuvaushetkeen, vaikka rasvasin kädet. Mitään pidempi aikaista testiä en jaksanut tehdä vaan nypin tatuoinnit parin tunnin päästä pois. En vain osaa olla jos käsissä on jotain ylimääräistä. :-D

Yllä oleva kuva oli pakko laittaa tänne, koska kattokaa nyt tota Never stop dreamingin väriskaalaa! Punaisesta oranssiin ja violetteja hippuja. Upea lakka. :)

Oletteko kokeilleet kynsinauhatatuointeja?

6 kommenttia:

 1. En ole vielä kokeillut, mutta mulle on tulossa noi samat tatuoinnit testiin :) kivalta näyttää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa että sinäkin pääset testaamaan näitä! :) Todella erikoinen keksintöhän nämä ovat.

   Poista
 2. On kyllä ihan huikea lakka ♡_♡

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Niin on! Mukavaa kun halppislakatkin osaa säväyttää. :)

   Poista