tiistai 29. huhtikuuta 2014

Vihdoin olen löytänyt rakkauden!

Olen ilmeisesti kulkenut laput silmillä tämän vuoden. En ymmärrä miten joku niin kaunis on voinut jäädä huomaamatta. Kyseessä on tietenkin Opin Love.Angel.Music.Baby. Sain viime viikolla Nailsuppliesin tilaukseni, johon otin mukaan kyseisen lakan. Jo tikuttaessa tiesin, että tämä on uusi rakkauteni. Kyseinen lakka piti saada heti kynsille, ja voi kuinka helposti ja nätisti se käyttäytyi! Ei levinnyt kynsinauhoille ja kuivui nopeasti. Ja tietenkin, se ihana satiinipinta. Ostakaa ihmeessä tämä lakka, jos teillä ei sitä vielä ole!
Kynsillä:
Opi - L.A.M.B (3x)
+ leima Pueen27 ja konadin musta
 Pari päivää meni silitellessä kynsiä, mutta halusin kokeilla lakkaa myös päällyslakan kanssa. Alla olevassa kuvassa lakkaukset ovat olleet kynsillä jo 3 päivää, eikä mitään kulumista ole huomattavissa! Löysin laatikoita tonkiessani konadin päällyslakan, jota halusin kokeilla leiman päälle. Nyt ainakin olin täysin vakuuttunut leiman kuivuudesta, mutta jotenkin ihmeellisesti kyseinen päällyslakka veti tuota L.A.M.Bia kuvion päälle. :-D Tykkäsin kynsistä enemmän ilman päällyslakkaa, koska satiini on pop.
 L.A.M.Bin lisäksi Nailsuppliesilta kotiutui 3 Brazil-lakkaa. Live.Love.Carnaval, Where did Suzi's Man-go? ja nimihirviö I just Can't Cope-acabana. Taidan olla hurahtamassa kalliimpiin merkkeihin... (kylläpä muuten pullojen ulkonäöt vaihtelevat!)
Mikä on teidän rakkauslakka?

12 kommenttia:

 1. Oi, aivan ihanat kynnet, tuo ruusuleima on just täydellinen pari lakalle. Ja ihana tuo L.A.M.B. Yhtä rakkauslakkaa vaikea sanoa ensin tulee mieleen tän hopeinen sisko This Gown Needs a Crown ja Orlyn Ingenue.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :)
   Mä vakuuttelin itselleni etten tarvi tuota This gown needs a crownia, mutta kuvissa se näyttää kyllä tosi kivalle... Ja aika jännä toi Ingenue!

   Poista
 2. Oih, ihanat kynnet! ^_^
  Ja ihania uusia lakkoja :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitän! :)
   Brazilit on kyllä herkkuja. :p

   Poista
 3. tykkään tuosta LAMBistakin :D Mutta kyllä tuo keltsu on ihana <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahha, katsotaanpa tulenko kohta hehkuttamaan uutta rakkauttani kun sen kynsilleni saan. :-D

   Poista
  2. Believe me, you will :D <3

   Poista
 4. Älyttömän ihanat! Ja LAMB on kyllä yksi lempilakoistani :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)
   Tää on siksi nin hyvä, kun on nätti yksistään ja koristeltuna.♥

   Poista